Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 22088 kez okundu. | Kategori : G.GİRESUN
Haberin Tarihi :   20 Haziran 2020 - 17:06

DURSUN ERDEM TEKRAR BAŞKAN SEÇİLDİ...

Büyüt
Küçült
DURSUN ERDEM TEKRAR BAŞKAN

Sağlıklı Yaşam Derneği 2. kongresini yaptı...  DURSUN ERDEM TEKRAR BAŞKAN SEÇİLDİ...

ERDEM “OMUZ OMUZA ÇALIŞTIĞIMIZ HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM”

Sağlıklı Yaşam Derneğinin Onur konuğu ve Divan Başkanlığını Bahattin Sabahcı ’nın yaptığı kongrede 2.Başkan Dilek İNTEPE Genel Sekreter Nilgün TURAN Haybek SAYMAN, Emine DEMİREL, Esra ÖZAYDIN ,Ferah KÜLAH ,Duygu ERBAŞ, Denetleme kurulu 1.Başkan Selda GÜLÇİFTÇİ, 2 Başkan Gökay KAPLAN,Sevgül BAYRAKTAR,Saygı duruşundan sonra üyeler söz alarak dernek faaliyetleriyle ilgili düşünce ve önerilerini dile getirdiler.

Sağlıklı Yaşam Derneğinin olağan kongresinin özel konukları da vardı,
Karadeniz’ler Dernek Başkanı İbrahim Bayzan,Yalova Giresunlu İşadamları Derneği Başkanı ve aynı zamanda Dedeoğlu İnşaat Şirketi Sahibi Fahri Dede ,Bir önceki dönem Yalova Çotanaklar Spor Kulübü Başkanı Sefa Demir, Barış Manço Aile Çay Bahçesinde yapılan kongrenin Onur konukları oldular.Sağlıklı Yaşam Derneği Başkanı Dursun Erdem
Sosyal mesafe kurallarına göre sağlıklı sorunsuz bir şekilde 2. kongremizi yaptık,

“Kendi adıma bugün güzel birşeyi başarmanın sevincini yaşıyorum. Yalova’ya gelişim 50 yıl oldu bu süreçte çöm güzel dostluklar edindim,Yalova Devlet Hastanesi Kamu Görevlisi ,Yalova Giresunlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanlığı ,Bir çok siviltoplum kuruluşunda üyeliğimiz hizmetlerimiz oldu ve şimdi kurucusu olduğum Yalova Güç Birliği Sağlıklı Yaşam Derneği’nde sizlerle birlikte kafamda tasarladıklarımı projelerimi daha somut hale getirdim" ve Yalova’da olağanüstü hizmetlerimiz olacaktır dedi.

Sağlıklı Yaşam Derneği Başkanı Dursun ERDEM ; Sağlıklı Yaşam Derneğinin Olağan Kongresi’nde Emeği geçen ve katılım sağlayan bütün dernek mensuplarımıza, misafirlerimize Onur konuklarımıza ,şahsıma tekraren Başkanlık görevini lâyık gören tüm Sağlıklı Yaşam Derneği ailesine değerli dostlarıma kardeşlerime tek tek teşekkür ederim."dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir