Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10301 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   20 Ocak 2020 - 15:32

5 milyon Metreküp Atıksu Arıtıldı!

Büyüt
Küçült
5 milyon Metreküp Atıksu

 

Bulancak Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (BULASKİ) 2019 yılı çalışmalarını raporlandırdı. Giresun’un tek Biyolojik Atıksu (Kanalizasyon) Arıtma Tesisinin bulunduğu Bulancak’ta, 2019 yılında 5 milyon metreküp atıksu arıtılarak temiz su olarak deşarjı sağlandı.

BULASKİ Müdürü Aydın Korkmaz yaptığı bilgilendirme açıklamasında; “2019 yılında sorumluluk sahamızda sürdürdüğümüz yatırım çalışmaları kapsamında 4 bin metre yeni içme suyu hattı, 5 bin 500 metre yağmur suyu ve kanalizasyon hattı ve 1 adet atıksu terfi istasyonu rehabilitasyonu imalatı yapılmıştır. Atıksulardan 372 adet numune alınarak kontrol edilmiştir. 2019 yılında bin 33 adet yeni içme suyu abonesi yapılırken, 1170 adet su sayacı yenilenmiş, 1200 adet kanalizasyon arızasına ve 1140 adet içme suyu arızasına müdahale edilerek imalat işlemi gerçekleştirilmiştir.

5 milyon Metreküp Atıksu Arıtıldı!

Atıksuların arıtılması ve çevre kirliliğinin önlenmesi maksadıyla kurulan ve Giresun’da tek olan, Bulancak Belediyesi Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisimizde 2019 yılında yaklaşık 5 milyon metreküp atıksu arıtılarak temiz su olarak deşarjı sağlanmıştır” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir