Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu makale 1021 kez okundu.
Yazının Tarihi :   17 Mayıs 2023 - 08:49:25

Yeşil Sol Parti Reis’e minnettardır!

Büyüt
Küçült
Yeşil Sol Parti Reis’e minnettardır!

Eyüphan Kaya

Yeşil Sol Partiye sesleniyorum! bu milletin evlatlarını hile hurda ile oyuna getirip iman, edep ve marifetten uzaklaştırmayın, hem dünyalarını hem ahiretlerini harab etmeyin, onları işe yaramaz bir hale getirmekten vazgeçin!

Dolayısıyla,

1-Kandile bakarak kalkıp oturmayın,

2-LGBT+ belasına ev sahipliği yapmayın,

3-Bu milletin çocuklarını iman, edep ve marifetten uzaklaştırmayın,

4-Kürt ve Kürdistan’a ihanet etmeyin,

5-Recep Tayyip Erdoğana yanlış yapmayın.

Gerekçeleriyle izah ediyorum,

Kandil sabıkalıdır, devlete de millete de yanlış yapan bir aklın ürünüdür. Hem Türke hem Kürde düşmandır, onun derdi bu memleketin huzur ve selameti değil, acaba bu haklı ne kadar iman, edep ve namustan uzaklaştırabilir, mayasını bozarım, Türkiye’de kaos ve güvensizlik çıkarabilirim şeklinde bir projenin ürünüdür.

Ayrıca Abdullah Öcalan da Salahhattin Demirtaş da aynı aklın farklı tondaki figürlerdir, bunların modası geçmiştir, Türkiye kamuoyu aydınlandıkça bu zihniyet kınanmaya ve lanetlenmeye maruz kalacaktır, kimse korku ve tehditle Anadolu’ya ayar veremez. Onun için bırakın kandili/mendili Mecliste vekillik yapın, yani bu millet rahat etsin diye yasalar çıkarın, boş beleş işlerle vakit öldürmeyin.

LGBT(+) uluslar arası Şambala örgütünün bir koludur, bunların amacı yeryüzünde Allahın kanunlarını görmezlikten gelmek ve insanlığın temel değerleriyle oynamaktır. Dikkat ederseniz Kanın Erkek makul evliliği dışında her türlü sapkınlık için yasal güvence istiyorlar, öyle ki eşcinsellik bu edepsizlikleri karşısında küçük kalır. Mesele Erkek erkek, kadın kadın evliliğinden daha ağırdır.

Şu (+) içinde neler vara hiç düşündünüz mü? Hemofil, Zoofil, Nekrofil ve dahası var, peki bunlar nedir?

Çocukla sevişme, Hayvanla sevişme ve nikah hakkı, Ölü ile sevişme. Kim olursan ol eğer bunlara makul bir gözle bakıyorsan, “olsun ben yine de bunları desteklerim” diyorsan Allah seni kahretsin e mi?

Hele bir de savundukları Toplumsal Cinsiyet Eşitliği var ki, evin içine ateş atıyor, iki kuruş namusu olan evin huzurunu kaçırıyorlar.

Yeşil Sol Parti size sesleniyorum! bu halkın inanç ve kültürel değerleriyle oynamayın, bakın bir gün halk bu ihanetinizi fark ederse toplumun içine çıkacak yüzünüz olmaz bilesiniz. İstanbul Sözleşmesi, CEDAW vb. uluslar arası sözleşmelerle bu milletin evlatlarını oyuna getirmeyin!

Bir millet tarihi değerleriyle, Kültürüyle, İnancıyla değer kazanır, Kürtler bin yıldır İslam kültürüyle yaşamaya çalışmış, şahsiyetleri o maya ile yoğrulmuştur. Bakıyorum tilili ile halay ile kadın erkek elele eğlendirerek şeytanın askerliğine onları alıştırıyorsunuz, evet birileri size “aferin” diyebilir, ama Kürtler sizi af etmeyecek bilesiniz, Kürtleri seviyorsanız imanıyla edebiyle kabul edin, siz sadece ladini Kürd’ü arıyorsunuz, verdiğiniz intiba, bıraktığınız izlenim bu.

Recep Tayyip Erdoğan 70 yaşında ama neredeyse 80 yaşındaymış gibi çökmüş bir vaziyette.  Çünkü başta Demirtaş’ın başını çektiği HDP ona kelek yaptı, sonra da cumhur ittifakı onu ihtiyarlattı. Çünkü bu tarafta da ırkçılık kokan bir milliyetçilik var.

Hele bakın sözde Kürt partisini ne hale getirdiniz? Siz kalkın oturun Reise dua edin, eğer seçim barajı %7’e düşürülmeseydi şimdi bir tane dahi vekiliniz yoktu. İşte bundan dolayı Yeşil Sol Parti Reis’e minnettardır, dedim.

Buyur tercih sizin isterseniz insanlık adına iyi işler yapın, isterseniz bu memlekete bu millete ihanet etmeye devam edin.

Genelde selam ve dua ile yazılarımı bitiriyorum, ama bu YSP öyle bir parti ki selam ve dua ile barışık değil.

Ne desem acaba?

Eyüphan Kaya

muslumandunya.com genel yayın yönetmeni.

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
YAZARA AİT DİĞER YAZILAR



tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir