Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu makale 1341 kez okundu.
Yazının Tarihi :   12 Nisan 2022 - 16:20:03

Müslüman Dünya ayağa kalkıyor!

Büyüt
Küçült
Müslüman Dünya ayağa kalkıyor!

Eyüphan Kaya

 

Genelde üç asır, özelde son yüzyılda dünyadaki yönetim tarzı ilahi öğretiden ayrıldığı gibi İslami yönetim tarzına da savaş açmışçasına yanlış üzerine yanlış yapıyor.

Öyle tehlikeli bir gidişat var ki, Birleşmiş Milletler yönetimi Şambala örgütünün öncülüğünde eşcinsellerin tarikatına girmiş vaziyete düştü. Şambala örgütü, küresel çetelerin üye olduğu ve yeryüzünde Allah ile mücadele etmeyi nihai hedefine alan bir örgüttür. Onları ancak gerçek iman edenler yenebilir.

İyi mi oldu, kötü mü oldu siz karar verin. Bu dünyada silah sanayi öncelikli yatırımlar arasında yer aldıkça, savaşlar kaçınılmaz olur, o durumda da zayıf ve güçsüz garibanlar Allahın mülkünde Allahın garip kulları olarak mağdur ve mazlum konuma düşüyorlar.

193 üye ülkesi olan BM yaşlandı diye 2010 yılında bir kampanya TASAM aracılığı ile nitelikli düzeyde imzaya açmıştık, devletlerin diplomatları ve misyon şeflerinin imza verdiği bir kampanyaydı, yavaş yavaş semeresini veriyor.

CumhurbaÅŸkanımız Recep Tayyip ErdoÄŸanın “Dünya BeÅŸten büyüktür” demesi ile uyanan dünya bir arayışta olup bir kurtuluÅŸ yolu arıyor. Bu yol tek yol olup Ä°lahi Öğreti olan Kuranın emir ve nehiylerine dikkat etmektir.

Ãœstad Bediüzzamanın ifadesiyle: “Åžu istikbal inkılabatı içinde en yüksek gür seda Ä°slamın sedası olacaktır.”

Bu veciz ifadenin gereği olarak İslam Dünyası bir blok halinde örgütlenerek dünyada bir denge unsuru olmak durundadır.

Bunun için de İslam dünyasında Yasama, Yürütme ve Yargı organları İslami düşünce ve değerlere göre dizayn edilmelidir.

Buna tahammül etmeyen İngiliz aklı, Evanjelistler ve Siyonist Yahudiler kahrından ölüyorlar ve uzatmalara oynamak için bütün kozlarını kullanıyorlar.

Erdoğanı iktidardan düşürmek için elinden geleni yapmaya çalışan küresel çete İmran Hanı görevden uzaklaşmasını bir derece başardılar gibi, ama İmran Han ve Pakistan halkı bu işin peşini bırakacaklarına inanmıyorum.

İslam dünyası en büyük darbeyi Mısır Cumhurbaşkanı Şehit Muhammed Mursinin görevden alınmasında yedi. Keşke Mursiye gerektiği gibi sahip çıkabilseydik de Amerikan piyonu Abdulfettah Sisi Mısırda galip gelmeseydi.

15 Temmuz kıyamında; cesaretini Ezan, Sala, Tekbir, Vatan ve Bayraktan alan Türkiyenin onurlu vatandaşları Allahın inayetiyle içeriden ve dışarıdan ülkemize müdahil olan düşmanlara iyi bir ders verdi.

O babayiğitlere de Demokrasi Şehitleri deyip şehitlik makamını basite indirdiler. Yetmedi 15 Temmuz Millet Bayramına devlet el koydu, bunu da kaygıyla izliyoruz. O gün meydanda devletin valisi mi vardı ki 15 Temmuz Zafer Bayramı 81 ilde valiliğin kontrolünde kutlanıyor? Kanaatim o ki en kısa zamanda bu yanlıştan dönülecektir.

Ä°lk yıl Diyarbakırdaki Milli Ä°rade nöbetlerini düzenleyen tertip komitesindeki üç kiÅŸiden biriydim, üçüncü gün Tevhid Bayrağına sınırlama geldikten sonra hevesimiz kırıldı ve yavaÅŸ yavaÅŸ organizasyon valiliÄŸe geçti ve halk bir adım geride durdu, artık sıra ilk gece içinden gülenlere geldi,  devlet kurumları alanı kapladı, gelenler de bir az mecburiyetten geldiler.

*Unutmayın rengini şehit kanından alan ay yıldızlı bayrağımızı Tevhid Bayrağı ile karşı karşıya getirmek bayrağımıza hakarettir.

15 Temmuz ruhu bu ülkede hep zinde tutulmadır. Türkiyenin İslam dünyasına diyet borcu var, Hilafeti ortadan kaldıran bu ülke yine İslam dünyasını toparlayarak hatasını telafi etmelidir, ediyor da.

Yoksa dünya kan kaybediyor. Siz dünya ülkelerini öyle insafsız sanmayın 153 ülke üzerinde yapılan araÅŸtırma sonucu “Ä°slami hayat endeksi”ne göre ilk 32 ülke arasında bir Ä°slam devleti dahi yok, Türkiye 105. Sıradadır. Düştüğümüz hali görüyor musunuz? Kemalist, laik sistemin bizi düşürdüğü hale bakın!

Bizim ülkemizde Allahın yasakladığı her şey serbest, emrettiği şeyler ise yakın zamana kadar yerine getirilmesi suç sayılıyordu. 28 Şubat sürecinde yapılan aramada Kuran-ı Kerim için sakıncalı materyal tanımı bile yapılıyordu. Bundan daha büyük bir zulüm dünyada var mı?

Yani devlet bizim ama sistem bizim değildir. Başka bir ifade ile ev bizim ama içindeki eşya hayat tarzımızı zorlaştırıyor. Evimize sahip çıkacağız, sakıncalı eşyayı da değiştireceğiz, o kadar!

Mesele budur.

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
YAZARA AÄ°T DÄ°ÄžER YAZILAR



tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VÄ°TRÄ°NÄ°
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LÄ°G PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir