Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu makale 2513 kez okundu.
Yazının Tarihi :   08 Aralık 2023 - 09:09:38

ŞEBİNKARAHİSARLILAR DA TANITIM GÜNLERİ YAPIYORLAR..

Büyüt
Küçült
ŞEBİNKARAHİSARLILAR DA TANITIM GÜNLERİ YAPIYORLAR..

Hikmet Okuyar

ALUCRA ÇAMOLUK ŞEBİNKARAHİSAR YERLEŞKELERİNDE CANLI YAYINLAR YOK MU ?

KAÇ TANE YÖRE SANASTÇISI ÇOK ÖZEL OLARAK DAVET EDİLDİ YERLEŞKEYE.. STANDLARA SÖĞÜT GÖLGESİ GİBİ BAKANLAR GİTSİNLER ÇAYHANELERDE OTURSUNLAR... KARACA AJANS’A,GÖR HASAN EMİ HAYRANLARINA, UNAL AKKUŞ HAYRANLARINA, SILABURCU’NA, HAKAN ARİF AYIK’A, ŞEBİNKARAHİSARLI ÖZEL YETENEKLERE DE ÇOK İŞ DÜŞÜYOR.. ŞEBİNKARAHİSAR YERLEŞKESİNDE VE TÜM ETKİNLİKLER ALANLARINDA...DERNEKLER ÜRETİCİLER TASARIMCILAR YORUMCULAR İŞ DADAMLARIMIZ BİZİM DE SESİMİZ DUYULSUN DESİNLER..ŞEBİNKARAHİSAR DERNEKLER BİRLİĞİ KONUŞULSUN... YOLLARIN ÇİLESİ KONUŞULSUN.. EĞRİBEL TÜNELİ KONUŞULSUN..NAKLEN YAYIN YAPILSIN ŞEBİNKARAHİSAR’DAN.. UĞUR ÇAKIN DA REMZİ GÖMÜRLÜ DE ALİ YOLCUBAL DA İSMAİL ŞENOL DA KEMENÇECİ ŞENEL DE GELSİN..ALUCRA ÇAMOLUK ŞEBİNKARAHİSAR VİLAYETLİĞİMİZİ GERİ İSTİYORUZ YOLLARIN ÇİLESİ ile DESİN...Hasan Turan Bey BAKANLAR KURULUNU mutlaka ŞEBİNKARAHİSAR’A GETİRSİN...90. YILINDA ŞEBİNKARAHİSAR VİLAYETLİĞİNİ ISLAK İMZALI İADE İ İTİBAR KARARNAMESİ İLE GERİ İSTİYORUZ HEMEN ŞİMDİ... 23 MİLYON OKUNMUŞLUĞU OLAN ÇOK NET GEREKÇELİ ŞİİR BİR DAHA OKUNSUN CANLI YAYINLA PAZAR GÜNÜ SON DAKİKAYA KADAR.. Yolların Çilesi / Hikmet Okuyar DEYİŞİ.. Erol Eraslan mutlaka davet edilsin.. Şebinkarahisarlı Yöre Sanatçıları mutlaka davet edilsin.. Müzeyyen Keskin Semra Güvenç sunumu YOLLARIN ÇİLESİ videoları da yayınlansın canlı CANLI... Yeşilköy Havaalanına gelen Türkiye Sevdası Güzel Sanatlar Öncüsü özel yetenekli öğrenciler öğretmenler medya mensupları yöre sanatçıları Alucra Çamoluk Şebinkarahisar yerleşkelerini de diğer yerleşkeleri de tek tek ziyaret etsinler EĞRİBEL TÜNELİ ötesini berisini bir daha yakından tanısınlar.. Özel Yöresel ikramlardan alsınlar.. Ali Osman Demirci, TC Nihal Topsakal, Hüseyin TombuL, Hüseyin Odacı, Uğur Çakın, Hatice Opak Bilgin , Hamdiye Okudan, Muzeyyen Usta, Semra Güvenç, Menekşe Gülay, Saliş Kutsal Kertel, Şiringül Musayeva Gönül Dostları da gelsinler mutlaka.. Karaca Ajans da gönüllü olsun tanıtım günler .. Erol Eraslan da Menekşe Gülay da Semra Güvenç de Canlı yayın yapsın mutlaka.. Hisar Fm Radyosu gibi.. Azerbaycanlılar da, Balgöçlüler de, Üsküplüler de, Kıbrıslılar, Kırımlılar ,Kerküklüler Türk Dünyası Şebinkarahisar Dostları da görsünler Şebinkarahisar Giresun sunumlarını..

.............................................................Hikmet Okuyar

Şebinkarahisar Sevdası Proje Sahibi..

YOLLARIN ÇİLESİ Şairi, ŞEBİNGÜLÜ Bahçeleri Kurucusu.. 07.12.2023

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
YAZARA AİT DİĞER YAZILAR



tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir