Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu makale 1663 kez okundu.
Yazının Tarihi :   04 Nisan 2023 - 09:56:05

Demedi demeyin.

Büyüt
Küçült
Demedi demeyin.

Recep Karakoç

Sn Kılıçdaroğlu emekliye iki bayramda olmak üzere yılda iki ikramiye vereceğim dediği zaman dönemin hazine bakanı Sn Şimşek; bu iş o kadar kolay değil, hazine böyle bir yükü kaldıramaz, Kılıçdaroğlu bunu nasıl yapacağını, kaynağını söylesin ben de CHP ye oy vereceğim"  demişti. Sn. Şimşek CHP ye oy verdimi bilemem ama reis talimatı verince emeklilere ikramiye verilmişti.

Kılıçdaroğlu bu gün emekli ikramiyesini 15 bin lira yapacağım, hem de Ramazan Bayramı farkını da kurban bayramında ödeyeceğim dedi.

Kılıçdaroğlu önümüzdeki günlerde kalkar ; Pkk terör örgütüdür, son terörist kalana kadar terörle mücadeleye devam edeceğiz, inlerine gireceğiz, inlerine, ülkenin üniter yapısını bozacak bir sistem olan  belediyelere özerklik gündemimizde yok  derse ben size söyleyeyim emekliler 15 bin lira ikramiyeyi alır.

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
YAZARA AİT DİĞER YAZILAR



Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir