Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu makale 1783 kez okundu.
Yazının Tarihi :   05 Mayıs 2023 - 10:07:03

LGBT, Şambala Örgütünün bir koludur!

Büyüt
Küçült
LGBT, Şambala Örgütünün bir koludur!

Eyüphan Kaya

Hey dünya hey!

Bu ülkede ladini sistem ve cıvık siyaset bizi perişan etti.

Bir ülke düşünün ki sistemi de siyaseti de toplumun inanç ve kültürü ile barışık değil. Eğitim sistemini Amerika kontrol ediyor, toplum İslam toplumu, kanunlar gavur kanunları, kendi yasalarını yapmaktan aciz, ya da halk o fırsatı bir türlü yakalayamıyor.

Ülkeyi/Devleti Müslümalar kurmuş, getirilen sistem Müslümanı cezalandırmış, istiklal marşı korkma! diye başlıyor, kimin kimden korktuğu belli değil, muhalefet ve iktidar partileri içinde Şambala örgütünün bir kolu olan LGBT ile dayanışmada olanlar var. Bazı partiler de aleni bir şekilde bu sapkın örgüte destek veriyor, maalesef!

LGBT + sakladığı üç harfiyle birlikte insan neslinin tükenmesini hedef edinen bir örgüt.

Hele şu ibrete bakın yedi renklerinde neler var neler?

1-Erkek, erkek evliliÄŸi,

2-Kadın, kadın evliliği,

3-Hem kadın, hem erkek toplu sex,

4-Trans hayat,

5-Hayvanla evlilik(Zoofil)

6-Çocukla sevişme(Pedofili) bazı devletlerde dernekleri bile var.

7-Ölü ile cinsel birleşme arzusu.(Nekrofil)

Kısacası kadın erkek hetero(makul) evlilik dışında her türlü sapık ilişki istiyorlar ve buna yasal güvece talep ediyorlar.

Dikkat etseniz doğuştan çift yaratılışlı olan ve fıkıh kitaplarında ona yer ayrılıp hakları İslama göre dikkate alınan insan tipinden bahsedilmiyor, ama bazıları da sanki onların haklarını istiyorlarmış gibi bu örgütü savunuyorlar.

Bir de LGBT örgütünü hoş görenler var, neymiş efendim özgürlük varmış diyorlar, yesinler senin özgürlük anlayışını. Çocukların doğmasını istemeyen bu örgüt, bir de bizim çocuklarımızı bir hile ile bizden alma çabaları var.

Bu taleplerini iki gizemli kavram ile saklıyorlar, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Cinsel Eğilim, bu iki kavramı da bir daha gizliyor: yerine kadına yönelik şiddeti önleme ve kadın erkek eşitliği diyerek vatandaşı oyuna getiriyorlar.

İlginçtir Müslüman görünümlü KADEM de limoni ifadelerle bunlara göz kırpıyor, neymiş efendim Toplumsal Cinsiyet Adaletiymiş. Tabi vatandaş fakr-u zaruret içindeyken yıllarca aylık kirası 50 BİN dolar olan yalılarda yaşarsanız, son olarak da milyon dolarla alırsanız o 7 banyolu tarihi eseri, bu şekilde dengeniz bozulur, faul insan yetiştirip devletin, milletin başına bela edersiniz.

Ayrıca kim ne halt iÅŸliyor diye bir derdimiz yok, kimsenin uçkurunun peÅŸine de düşmüyoruz, ama insanlık ile özdeÅŸleÅŸmiÅŸ bir kavram olan “onur” vasfını bu edepsizliÄŸinizle ürselerseniz, ben buradayım, ben ÅŸuradayım derseniz iÅŸte o zaman toplumun can damarları olan yazar çizerler sizi ifÅŸa etmekle yükümlüdür, halkı aydınlatmak vazifemiz olur.

 

Ey insanoğlu insan! bu kadar insanın şerefini iki paralık eden kimseler için çaba gösteren bu gafil partilere geçit verecek misiniz?

Bak bakayım, bir de bunların arkasında kimler var?

Barolar BirliÄŸi,

Tabipler BirliÄŸi,

Belediyeler Birliği.. Sözde insan hakları dernekleri, Allah tanımayan seküler dernekler.

Ayrıca bu fahşanın güvencesi İstanbul Sözleşmesiydi

CHP, tekrar imzalayacağım diyor,

DEVA partisi tüzüğünde sahipleniyor,

HDP, LGBT’lilere tüzüğü gereği hak talebinde bulunuyor, Yeşil Sol Parti tüzüğünün 3.ve 4.maddelerinde bu beklentileri yerine getireceğine dair vaadediyor.

GELECEK Partisi lideri "bu gün olsa İstanbul Sözleşmesini yine imzalarım" diyor,

SP, karşı olduğunu söylüyor, ama LGBT’ye destek verenlerin yanında da duruyor.

Gel de buna "millet  ittifakı" de arkadaÅŸ!  milletin derdi, tasası bu mu yani, el insaf! Kimisi de diyor ki bu haklar Ak Parti döneminde verildi, doÄŸrudur tüm partilerin onayıyla kabul olmuÅŸ, ama CumhurbaÅŸkanı farkına varıp piÅŸman olmuÅŸ, diÄŸerleri ise “devam etsin” diyor, fark burada.

İşte görüyorsunuz Şambala Örgütünün yedi kolundan biri bu adi insanlardır, onları müdafaa eden ya zalim herifler ya da bilinçsiz zavallılardır.

Evet cumhur ittifakının da 6 bileşeni var, ama hiç biri bu edepsizlere kapısını açmıyor, hatta iktidara tekrar gelseler bunlara kolaylık sağlayan yasaları kaldıracaklarını vaadediyorlar.

Zaman, iş olsun diye bu memleketi tecrübesiz kimselerin eline verme zamanı değildir.

Kürtçe bir atasözü var, diyor ki: "dewê cerbandî ji mastê ne cerbandîcêtir e" (DenenmiÅŸ ayran, denenmemiÅŸ yoÄŸurttan daha iyidir.) bu ülkeyi 5 yıl KılıçdaroÄŸluna teslim etseniz 50 yıl geri gider, vaktini yapılanları bozmakla geçirir, telafisi mümkün olmayan bir tahribata sebebiyet verir.

Doğru olan Cumhur İttifakının kedini yenileyerek yoluna devam etmesidir.Zaten Yeniden Refah Partisi ve Hüda-Par bu ittifaka rengini vererek bu eksiği de tamamladılar bence.

İlgiç şeyler okudunuz değil mi, bu dünyanın çivisi çıkmış arkadaş, çünkü insanlar ilahi öğretiyi bıraktılar da ondan.

Allah bu ülkeyi Şambala Örgütü ve onun avanelerinden muhafaza etsin, amin demeniz dileğiyle. Bu Şambala ezoterik bir örgüttür, şeytanlarla iş birliği içinde çalışıyor, eğer biz mümin olarak yaşarsak meleyi alaya bağlı olduğumuz için bize karşı mağlup olurlar. Onlara benzedikçe kepaze oluruz.

Selam ve selametle kalın.

Eyüphan Kaya

muslumamedya.com genel yayın yönetmeni

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
YAZARA AÄ°T DÄ°ÄžER YAZILAR



Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VÄ°TRÄ°NÄ°
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LÄ°G PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir