Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu makale 5307 kez okundu.
Yazının Tarihi :   29 Nisan 2022 - 10:35:20

YOLUMUZ İYİLERE ÇIKSIN

Büyüt
Küçült
YOLUMUZ İYİLERE ÇIKSIN

Müzeyyen Keskin

 

YOLUMUZ İYİLERE ÇIKSIN../ Müzeyyen KESKİN

Bu yazıyı kadir gecesi yazdım. İbadetimi bitirdikten sonra. Allah herkesin ibadetini kabul etsin inşallah bir Ramazan-ı Şerifi bir güzel ayı daha yaşadık çok şükür. Rabbim tekrarına nasip etsin cümlemizi. Şimdiden Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun.

25.04.2022 de yine memleket ve anne baba kabir ziyaretlerimiz oldu. Kardeşim  Cananla birlikte ziyaretler sırasında görüştüğümüz kişiler de vardı. Hani Allah iyi insanları çıkarsın karşımıza diye boşa dememişler. Evet hala iyi, kalbi güzel, insana değer veren, aldıkları aile terbiyesini yaşatanlar hala iyi insanlar var ama inşallah bunların sayılarının çoğalmasıdır dileğim. 

Son zamanlarda kötü bir sihirli değnek dokundu da bir takım şeyler değerlerini yitirmeye başladı. Her konuda öyle yani yaşam zorlaşıyor. Dilerim güzel yaşantılarımız geri gelir diyelim. Fani dünyadan gerçek aleme göçerken sevap hanelerimiz güzelliklerimiz iyi kötü dengesinde iyilik tarafının ağır gelmesini dilerim.

Çok güzel dostluklar, yardımlaşmalar eskilerden kalma ve hoşluklarla hoş sohbetlerle dolu olarak ayrıldık. Allah o insanlardan razı olsun.

Zor anında bir dost elin uzanması ne kadar memnun edici. Unutulmaz dosdoğru gösterilen yol, destek, izet-i ikramlar bir tebessümlü yüz dost bir sese her zaman ihtiyaç vardık ki böyle insanlarla da karşılaştım çok şükür. O insanların da işleri rast gitsin dilerim. 

Yeni baskılarımız Amasya Sevdası, Şimal Yıldızı Ol Gülşen Amasya ve Öksüz Bırakıp Gittiniz kitaplarımızı imzaladım. Destek verenlere de çok teşekkür ederim. Sanatçı dostlarımıza. 

Orman İşletmeleri Müdürü Levent MORKAN , Özgür Mobilya sahibi Ali Rıza AĞIŞ, Foto Ben sahibi Davut ÖNDER, Almanya da yaşayan memleketini ziyarete gelen Bahattin ÜNSAL şair ve sanatçı, Süleyman SAYAR., Papatya Çiçekcilik sahibi Fatma hanım ve oğlu Gökdeniz hepsine teker teker teşekkür ederim. İyi ki varsınız özelliğiniz hiç bozulmasın. Selamlar Sevgiler Saygılarımı gönderiyorum.

                                                                    Müzeyyen KESKİN

                                                                    Amasyaşat Başkanı

 

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
YAZARA AİT DİĞER YAZILAR



tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir