Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 30730 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   12 Şubat 2018 - 12:57

İyi Parti Doğankent ilçe başkanlığı seçimi yapıldı

Büyüt
Küçült
İyi Parti Doğankent ilçe başkanlığı seçimi

İYİ Parti Doğankent ilçe başkanlığının 1. olağan ilçe kongresi Doğankent Merkez Mahalledeki İYİ Parti binasında yapıldı.

 

İYİ Parti Giresun il Başkanı Ünzile Bozalioğlu Yüksel yapmış olduğu konuşmada;” İYİ Parti haraketinin başlangıcında Doğankent’in önemli bir yeri vardır. İsmail Tarı bizim “Serhatımız”dır. Ülkemiz zor günlerden geçiyor, inşallah memleketimizde iyi günler görürüz, İYİ Parti zorunluluktan doğmuştur. Biz üzerimize düşen görevi yapmaya çalışacağız. Biz Giresulular olarak Kurtuluş Savaşında işgal görmediği halde 2 Alay çıkararak savaşlarda vatanımız için canını feda edenlerin torunlarıyız. Çıktığımız kutlu yolda inancımızla adım adım yürüyoruz, bizi yalnız pırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim. Allah yolunuzu açık etsin.”Dedi.

Tek liste ile gidilen seçimde daha önce ataması yapılan İsmail Tarı; 33 delegenin 26 oyunu alarak başkanlığa seçildi.

İlçe başkanlığına seçilen İsmail Tarı gazatecilere yaptığı açıklamada,” Sizlerde biliyorsunuz bu günlere zor geldik ancak biz bundan sonra yolumuza daha azim ve inançla devam edeceğiz” dedi.

İsmail Tarı’nın Başkanlığındaki İYİ Parti Doğankent İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu;

Başkan İsmail Tarı,

Üyeler; Bekir İmamoğlu, Eda Patan, Medine Yılmaz, Mustafa Aslan, Muzaffer Alim, Halil Çil, Mehmet Güvendi, Feyyaz Patan, Hanım Patan, Recep Topar, Osman Durmuş, Hasan Özden, Hasan Balcı, Yakup Kabadayı ve Fikriye Durkaya.

İYİ Parti Doğankent ilçe başkanlığı kongresine; İYİ Parti Giresun il Başkanı Ünzile Bozalioğlu Yüksel, Yönetim kurulu üyeleri İbrahim Önal, Mustafa Bayram, Salih Şahan ve delegeler katıldılar.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir