Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 16722 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   22 Nisan 2017 - 12:24

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Büyüt
Küçült
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Sayın Valimiz Hasan Karahan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Vali Karahan yayınladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 97. Yıldönümünü kutlamanın sevincini, heyecanını ve coşkusunu yaşıyoruz.

Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılması Türk Milletini aydınlığa çıkaran süreçte çok önemli dönüm noktalarından biridir.

23 Nisan 1920 sadece TBMM'nin açılış tarihi değil, aynı zamanda millet egemenliğine dayanan demokrasinin ve Cumhuriyet'in temellerinin atıldığı gündür.   

Bu destan, yüreği bağımsızlık aşkıyla atan bir milletin topyekün temsil edildiği, milli iradenin kalbi olan Meclisimizin ve onun kurucusu kahramanlarımızın başarısıdır.

Atatürk'ün Türk çocuklarına armağan ettiği bu bayram, dünya çocukları arasında sevgi ve dostluk bağlarını geliştirdiği gibi aynı zamanda tüm insanların barış içinde yaşayacakları bir dünyanın oluşmasına da katkıda bulunmaktadır.

Bizim tüm gayretimiz, çocuklarımızı daha iyi hayat standartlarına kavuşturmak, daha sağlıklı ve iyi eğitim imkanlarını sağlamak, geleceğe daha umutlu bakmanıza destek olmaktır.

Çocuklarımızın; nitelikli, tarihini iyi bilen, kültürlü, aydınlık düşünceli, yeniliklere ve gelişmelere açık, insana değer veren, milli ve manevi değerleri önemseyen, kişilikli kuşaklar olarak yetişmesini görmek, en büyük mutluluğumuz olacaktır.

Çocuklarımıza düşen görev, bilime ve gelişen teknolojilere açık, okuyan, sorgulayan, araştıran ve bunlarla birlikte düşünen ve düşündüklerini düzgün bir şekilde ifade edebilen, dürüst, çalışkan ve başarılı fertler olmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Şehitlerimizi bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum. Tüm Giresunlu hemşerilerimin, özellikle çocuklarımızın, ‘23 Nisan Millî Egemenlik ve Çocuk Bayramını’ kutlar,  saygı ve sevgilerimi sunarım”



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir