Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 29068 kez okundu. | Kategori : AYDINDERE
Haberin Tarihi :   31 Mart 2017 - 21:21

Aydındere AK Parti Belde Teşkilat Binası Açılışı Yapıldı

Büyüt
Küçült
Aydındere AK Parti Belde Teşkilat Binası Açılışı

Aydındere AK Parti Belde TeÅŸkilat binasında, CumhurbaÅŸkanlığı hükümet sistemine “evet” kampanyası için Belde parti binası açılışı yapıldı.

Aydındere Belediye BaÅŸkanı Nuri Demir yaptığı açıklamada: “Bugün Aydındere Beldesi Tandır Köyü ve Kovanlıkta ‘evet’ kampanyası için halkımızla kucaklaÅŸtık. Beldemizdeki parti binamızın açılışını yaptık. Halkımıza ilgi ve alakalarından dolayı teÅŸekkür ederim. Katılımlarından dolayı misafirlerimize Ä°l yönetimi AK Parti Ä°l BaÅŸkan yardımcımız Nail Ä°pek, AK Parti Ä°l BaÅŸkan yardımcımız Cumhur Karahasan, Bulancak Belediye BaÅŸkanı Recep Yakar, Bulancak AK Parti Ä°lçe BaÅŸkanımız Esat SakallıoÄŸlu, TeÅŸkilat BaÅŸkanımız Barış AydoÄŸdu, Bulancak SKM BaÅŸkanımız Haydar Karakılıç, Kovanlık Belediye BaÅŸkanımız Mehmet Küçük ve birçok misafirimize çok teÅŸekkür ederim. Özellikle halkımıza ilgilerinden dolayı ayrı ayrı teÅŸekkür ederim.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DÄ°ÄžER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VÄ°TRÄ°NÄ°
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LÄ°G PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir