Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10359 kez okundu. | Kategori : AYDINDERE
Haberin Tarihi :   27 Mayıs 2013 - 18:57

Aydındere Beldesi' nin Misafirleri vardı

Büyüt
Küçült
Aydındere Beldesi nin Misafirleri
AK Parti Bulancak İlçe Teşkilatı haftasonu Aydındere Beldesi' nde piknikteydi


AK Parti Bulancak Ä°lçe TeÅŸkilatı haftasonu Aydındere Beldesi' nde  piknikteydi
AK Parti Bulancak Ä°lçe BaÅŸkanı Hamit KARAOÄžLANOÄžLU, Ä°lçe teÅŸkilatının birlik ve beraberliÄŸinin artması, kaynaÅŸması amacıyla Aydındere’de piknik yaptılar. PikniÄŸe AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarından çok sayıda üye katıldı.

Pazar sabahı Bulancak’tan hareket eden AK Parti üyeleri Kovanlık’ta bir kahvaltı yaparak Aydındere Beldesi’ne gidildi. Aydındere Belde ziyaretinden sonra Karagöl yaylası civarından BektaÅŸ yaylası ziyaretleri yapıldı.

Genel olarak eÄŸlenceli geçen piknikte Ä°lçe BaÅŸkanımız KARAOÄžLANOÄžLU “PikniÄŸe gelen davetli parti üyelerine katılımlarından dolayı teÅŸekkür etti. AK Parti olarak her zaman olduÄŸu gibi bundan sonrada var gücümüzle çalışmalıyız. Kadın-Erkek demeden, genç-yaÅŸlı demeden her vatandaşımızı ziyaret etmeli ve onlarla hasbihal etmeliyiz. Hepimizin bildiÄŸi gibi ülkesini çok seven, ülkesinin aşığı bir BaÅŸbakanın partisinin ilçe teÅŸkilatıyız. AK Parti’mizin 2023-2053-2071 gibi hedefleri için hepimiz üzerimize düşeni yapmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle pikniÄŸimiz kaynaÅŸmamıza vesile olsun, Allah çalışmalarımızda yar ve yardımcımız olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

IMG-20130527-WA0001   IMG-20130527-WA0002

580255_637475586281139_1541162564_n



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DÄ°ÄžER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VÄ°TRÄ°NÄ°
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LÄ°G PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir