Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11645 kez okundu. | Kategori : AYDINDERE
Haberin Tarihi :   10 Şubat 2014 - 21:56

Aydındere Hakkında Bilgilendirme ve Öneri

Büyüt
Küçült
Aydındere Hakkında Bilgilendirme ve
Murat Demir adlı ziyaretcimizin Aydındere Haber sitemizin ziyaretci defterine yazmış olduğu yazıyı olduğu gibi yayınlıyoruz... Yorum Sizin...


AYDINDERE HAKKINDA BİR KAÇ BİLGİLENDİRME VE ÖNERİ !
Merhabalar...


Bende Aydınderenin vatandaşıyım. Her ne kadar orda doğup buyumesemde Kan ve Soyum ordan gelmedir. Her neyse konuya girelim .. Şuanda Aydındere nin düştüğü durumlarından ben kendim olarak utanıyorum . Neden diceksiniz biliyorum ?

Açıklayayım ; Aydınderemiz 3. Belde Belediye Başkanlık Seçimine gidiyor.. Evet inanması güç ama doğru! Her şey iyi hoşta neresi Belediye ?? En son 1982 devriminde acılan yolun ustune sadece bir kil serpiştirilmiş durumda ! varan 1 : Yol yok !

Belediye dediğinin Hastanesi , Okulu , Yolu , Her kapıda Suyu ve en önemlilerinde biriside Ambulansı olur! Hangisi var bizde ? CEVAP : "HİÇ BİRİ!" .. Neden ? istenilse yapılmaz mı ? Ödenek yok diyecekler biliyorum... Ama ben halkımı insanımı tanıyorsam azıcıkda olsa napar eder bir yol göstereni olsa o ambulansıda o okulu da hastaneyide yapar eder bulur !

Gel gelelim diğer mevzuya ? Gençlerimiz ... Bi iş imkanı yok ? Barajımız var , Elektrik santralımız var , Mermer ocağımız var , ? Soyler mısınız bana buralarda (inşaatı dahil) kaç kişi çalışanımız var ? Göremiyoruz yada görmek istemiyoruz elimizdeki ekmeği başkalarına biz ikram ediyoruz !

Gençlerden konu açılmışken Sosyal aktivitemiz nerde? Koskoca Belde Belediyemiz var ama en basit olarak bi futbol takımı bile yok ? Neden ? Yetenksiz mi bizim gençlerimiz ? Hiç sanmıyorum ! Sahip çıkanları yok bence..

Son olarak HEMŞERİLERİME diyecek bir iki çift sözüm var.. "ARTIK UYANIN VE BUNLARIN FARKINA VARIN .. BUNLAR KÖYÜN DIŞINDAN BİLE FARKINA VARILABİLECEK SADECE BİRKAÇ SORUNLARIMIZDAN BAZILARI.. ARTIK HER ŞEYE EVET DEMEKTEN VAZGEÇİP BİRAZ ŞU KÖYÜMÜZE SAHİP ÇIKALIM .. VAR OLANLARLA YETİNMEKTENSE , HEP DAHA İYİSİNE SAHİP OLMAK İÇİN ÇALIŞALIM.."

Murat DEMİR


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir