Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10628 kez okundu. | Kategori : AYDINDERE
Haberin Tarihi :   30 Nisan 2011 - 18:58

Aydındere Yolu AKP' nin Bir Ayıbıdır!

Büyüt
Küçült
Aydındere Yolu AKP nin Bir
Chp Milletvekili adayı İnş. Müh. Aykut Gezmiş Aydındere de halka seslenerek:

BULANCAK - AYDINDERE YOLU AKP'NİN BİR AYIBIDIR!

     Chp Milletvekili adayı İnş. Müh. Aykut Gezmiş  Aydındere de halka seslenerek: “Bu yüzyıl da böyle bir karayolu olamaz, bu ayıp AKP'ye yeter. Hani yollar yapılmıştı, bu yola beton döküldü de CHP mi söktü?”  diyerek emanet oy istedi.

     

  

Chp Milletvekili adayı İnş. Müh. Aykut Gezmiş Beraberinde Bulancak İlçe Başkanı Fatma Karaibrahim Canik, Aday adayları  Basri Gürsoy, Dursun Karahasan ve kalabalık bir parti grubu ile birlikte Bulancak'ın Kovanlık ve Aydındere beldelerinde halkla bir araya geldi. Bu beldelerdeki belediyeleri de ziyaret ettikten sonra Aydındere beldesinde cuma namazına müteakiben bir miting yaparak halka seslenen Gezmiş: “Bulancak Aydındere yolu AKP'nin bir ayıbıdır. Bu yüzyılda böyle bir karayolu olamaz, bu ayıp AKP'ye yeter. Hani yollar yapılmıştı, bu yola beton döküldü de CHP mi söktü? Yol komple çamur içinde ve çukur halde, şimdi seçim öncesi bir kepçe koymuşlar göz boyamaya çalışıyorlar. 9 yıldır bu yolu yapmayanlardan 12 Haziran da hesap soralım” dedi.

 

     Mitinge izleyici olarak katılan 400'den fazla Aydındereli vatandaşın sık sık alkışlarla iştirak ettiği konuşmada Gezmiş ayrıca şunları  söyledi: “2B Barış projesiyle orman vasfını kaybetmiş orman arazilerinin tapularını orman köylülerine ücretsiz olarak vereceğiz, emekliler için uyum yasasını çıkartacağız ve emeklilerimizin durumunu iyileştireceğiz. Hiçbir emekli yoksulluk sınırının altında maaş almayacak ve maaşlar arasındaki uçurumu ortadan kaldıracağız. Her yoksul aileye 600 TL ile 1.250 TL arasında maaş vereceğiz. 12 Haziran günü söz verip de yapmayanlardan hesap sorma günüdür. Bir kereliğine emanet oy istiyoruz, bir de bize bir fırsat verin sizi mahcup etmeyeceğiz.” dedi. 

 

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir