Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11931 kez okundu. | Kategori : AYDINDERE
Haberin Tarihi :   12 Nisan 2011 - 19:46

Aydındere Yolunun Sonu Ne Olacak?

Büyüt
Küçült
Aydındere Yolunun Sonu Ne
Yıllardan beri Bulancak İlçesine bağlı Aydındere' li vatandaşların yol çilesine bir türlü çare bulunamıyor.

Aydındere Yolunun Sonu Ne Olacak?

Yıllardan beri Bulancak İlçesine bağlı Aydındere’ li vatandaşların yol çilesine bir türlü çare bulunamıyor.

Değerli okuyucular daha önceki yazımda Aydındere yolunun 2011 yılına yapılmadan gireceğini bahsetmiştim. Gerçekten de Aydındere yolu 2011 yılına yapılmadan değil yapımına bile başlanmadan girdi. Şu an Nisan ayındayız. Aydındere,  Akçal, Derecikalan, Tandır köyü yani Kovanlık Beldesi’nden yukarıda kalan köyler ve Aydındere Beldesi vatandaşları zor şartlar altında kış aylarını atlattı ve artık önümüzdeki kış aylarındaki yaşayacakları çile yolunu kara kara düşünmeye başladılar.  

 Kış aylarında çamur deryasına dönen, bırakın iki aracın yan yana geçmesini birçok yerde tek aracın bile yolda gitmeye zorlandığı bir Aydındere yolu gerçeği var. Bizler gurbetteyiz belki bu çileleri yaşamıyoruz ama en az bu çileleri yaşayan vatandaşlarımız kadar üzülüyor, en az onlar kadar bu yolun bir an evvel yapılmasını arzu ediyoruz. 

Yılbaşından sonra ihalesi yapılıp çalışmaları başlatılan Aydındere’ den Kovanlık’ a doğru 5 kilometrelik yol çalışması artık son aşamasına gelmiş durumda. Malum 5 kilometrelik yol Aydındere Beldesi’ nden Akçal mezarlığına kadar olan bir mesafe. Geride kalan yaklaşık 15 kilometrelik yolun ise akibeti hala belirsizliğini koruyor. Aydındere Beldesi Belediye Başkanı Haydar Karakılıç, İl Genel Meclis Üyesi Aydındere’ li hemşehrimiz Cumhur Karahasan her ne kadar yol için çalmadık kapı bırakmasalar da Belde sakinleri, 5 kilometrelik yolun tamamlanmasından sonra çalışmaların devam edip etmeyeceği konusunda endişeli bir bekleyiş var.  Şu ana kadar net bir açıklama yapmayan yetkililerden net bir açıklama yapmasını isteyen vatandaşlarımız yolun bir an evvel tamamlanmasını istediklerini ifade ettiler.

Kahraman Memiş



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir