Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12866 kez okundu. | Kategori : AYDINDERE
Haberin Tarihi :   17 Şubat 2011 - 20:50

Aydındereli 16 yaşındaki Özlem, bir aydır kayıp

Büyüt
Küçült
Aydındereli 16 yaşındaki Özlem, bir aydır
Giresun'un Bulancak ilçesine bağlı Aydındere beldesinde ailesi ile birlikte yaşayan 16 yaşındaki Özlem Karahasan'dan ailesi bir aydır haber alamıyor.

Karahasan ailesi 13 Ocak 2011 tarihinde ortadan kaybolan kızlarının hayatından endişe ederken, başvurmadık kapı bırakmadıklarını ancak henüz bir sonuç alamadıklarını söylüyor.

 

     Baba Ömer Karahasan, Özlem’in bulunması için TBMM’de Aileden Sorumlu Devlet Bakanlığı’na, Bulancak Cumhuriyet Savcılığı’na dilekçe yazarak yardım istediğini, bir aydır adeta her gün İlçe Jandarma Komutanlığı’nın kapısında yatıp kalktığını kaydederek "13 Ocak’ta kızım çalışmakta olan abisine yemek götürmek için öğle saatlerinde evden çıkmıştı. Ancak abisine yemek ulaşmadığı gibi kızımdan da bir daha haber alamadım. İlçe Jandarma Komutanlığı'na ve Cumhuriyet Savcılığı'na müracaatta bulundum. Tüm aramalara rağmen kızımızı bulamadık. Yetkililere bildirdik fakat bir sonuca ulaşamadık. Yetkililer, kızımın 16 yaşına girdiğini, bu yüzden de kendilerinin bir şey yapamayacağını söyleyerek beni oyalıyor. Kendi rızasıyla mı kaçtı, yoksa kaçırıldı mı bilmiyoruz. Hayatından endişe ediyoruz" dedi.

     Anne Gülizar Karahasan ise “ Kızımın bir sevdiği olsa mutlaka haberim olurdu. Benimle paylaşırdı ya da durumundan fark ederdim. Ayrıca kimseden kızımın bir taliplisi olduğunu da duymadım. En son abisine yemek götürmek için gitmişti. Zorla kaçırılmasından şüpheleniyorum. Buna rağmen kendisi kaçmışsa da  bize bir haber vermesini istiyorum. Her şeye rağmen dönmesini bekliyoruz. Kızımı çok seven büyükannesi onun kaybolmasının ardından hasta oldu. Şimdi ölüm döşeğinde  torununun dönmesini bekliyor” diye konuştu.

 

     Kaybolan Özlem’in dayısı Dursun Arslan ise “Kimse bizden gelip kız istemedi. Birisi kızımızı evlenmek için kaçırdıysa da bekliyoruz. Düğün yapmaya bile razıyız. Fakat bu şartlarda biz kızımızın hayatından endişe ediyoruz“ ifadelerini kullandı.

   

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir