Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11496 kez okundu. | Kategori : AYDINDERE
Haberin Tarihi :   12 Ağustos 2011 - 20:47

Aydındereli akrabaların Bulancak Belediye Plajındaki kaderi

Büyüt
Küçült
Aydındereli akrabaların Bulancak Belediye Plajındaki
Giresun'da kuzenler üçer yıl arayla aynı yerde, aynı kaderi paylaştı...

Giresun’da kuzenler üçer yıl arayla aynı yerde, aynı kaderi paylaştı. Bulancak İlçesi’ndeki belediye plajında önce Harun Kaplan (26) ardından Yılmaz Kaplan(17) denizde boğularak can verdi. Her ikisiyle de denize giren Mesut Kaplan, son anda kurtarıldı. Ağabeyi Harun ile kuzeni Yılmaz’ı gözlerinin önünde kaybeden Kaplan, “Artık dayanamıyorum, aynı yerde aynı acı. Ruh sağlığım bozuldu” dedi.

Giresun’da kuzenler üçer yıl arayla aynı yerde, aynı kaderi paylaştı. Önce Harun ardından Yılmaz Kaplan, denizde boğularak can verdi. Her ikisiyle de denize giren Mesut Kaplan, son anda kurtarıldı. Ağabeyi Harun ile kuzeni Yılmaz’ı gözlerinin önünde kaybeden Kaplan, "Artık dayanamıyorum, aynı yerde aynı acı. Ruh sağlığım bozuldu" dedi. Bu arada Yılmaz Kaplan, ölmeden önce gördüğü bir rüyayı ablasına şu şekilde anlattı: "Harun ağabeyim beni çağırıyor."

EŞİ BİR AY SONRA DOĞUM YAPACAKTI
Bulancak ilçesinde yaşayan Harun Kaplan (26), 3 yıl önce kardeşi Mesut Kaplan ile birlikte belediye plajında denize girdi. Harun bir süre sonra çırpınmaya başladı. Onu kurtarmaya giden Mesut başarı olamadı ancak o da boğulma tehlikesi geçirdi. Bu sırada yardıma koşanlar Mesut’u boğulmak üzereyken kurtardı, Harun için ise artık çok geçti. Harun’un eşi o dönem 8 aylık hamileydi.

3 YIL SONRA AYNI YERDE
Harun’un ölümünün üzerinden 3 yıl geçti. Mesut bu kez, kuzeni Yılmaz Kaplan ile (17) birlikte 15 gün önce aynı yerde yüzmeye gitti. Akşam saatleriyle, çok fazla insan yoktu. Denize ilk Yılmaz girdi, Mesut kıyıda güneşleniyordu. Fakat bir sonra açıkta kuzeninin çırpındığını gören Mesut, hemen denize atladı. Yüzdü, ama kulacı yetmedi. Kuzeni gözden kayboldu. Mesut ise yoruldu, artık kulaç atacak hali kalmadı. Tıpkı 3 yıl önce olduğu gibi batmaya başladı. Yine boğulmak üzereyken kurtarıldı. Yılmaz’ın cesedi 1 saat sonra bulundu.

"BUNALIMA GİRDİM"
Bulancak’ta bir fırında işçi olarak çalışan 19 yaşındaki Mesut Kaplan, yaşadığı her iki olay yüzünden ruh sağlığının bozulduğu söyledi. "Neden hep bana rastlıyor?" diyen Kaplan, "Hem ağabeyimin hem de kuzenimin gözlerimin önünde çırpınarak can verdiklerine tanıklık ettim. Onları kurtaramadım, yetişemedim. Artık denizden nefret ediyorum. Hayatımdan bezdim" dedi. Ağabeyinin ve kuzeninin yanına yaklaştığında "boğuluyorum beni kurtar" dediklerini, bu sesin sürekli kulaklarında yankılandığını anlatan Kaplan, "Gözüme uyku girmiyor" şeklinde konuştu.

"HARUN ABİ BENİ ÇAĞIRIYOR"
Kardeşi Yılmaz’ın ölümüyle sarsılan abla Huriye Karahasan ise, "Ölümünden 3 gün önce bana gördüğü bir rüyayı anlattı. ‘Kendimi hep denizde görüyorum. Harun ağabeyim beni çağırıyor’ demişti. Onu çok severdi. Ölümünden sonra iyice içine kapandı" ifadelerini kullandı.
 
giresunhaberal





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir