Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13086 kez okundu. | Kategori : AYDINDERE
Haberin Tarihi :   05 Ağustos 2013 - 12:38

Bir rüya gerçege dönüşüyor

Büyüt
Küçült
Bir rüya gerçege
Aydındere Yolunda asfaltlama çalışmaları başladı

Bir rüya gerçege dönüşüyor

Aydındere Yolunda asfaltlama çalışmaları başladı

Yıllardan beri Aydındere Beldesi ve civar köylerin adeta kabusu olan, özellikle kış aylarında çile yolu ile tabir edilen Aydındere Beldesi ile Kovanlık Beldesi' ni bir birine bağlayan bu zamana kadar yolun bozukluğundan dolayı bir çok kez maddi hasarlı ve ölümlü kazalar meydana gelen geçen yıl ihalesi yapılan karayolunda yaklaşık olarak bir aydır asfaltlama çalışmaları yapılıyor.

 Aydındere Beldesi Belediye Başkanı Haydar Karakılıç'ın Belediye Başkanı seçildiği günden itibaren çalmadığı kapı, karayolunun durumunu anlatmadığı platform kalmadı. Başkan Karakılıç bütün enerjisini yolun yapımı için harcadı ve belde içinde yaptığı grup yolları ve birçok hizmetleriye adından sıkça söz ettirdi.

Başkan Karakılıç yaptığı açıklamada; 2010 yılında Bayındır Köprüsü-Akçal köprüsü arasına karayolları ve Aydındere Beldiyesi olarak silindir Greyder ve iş makineleriyle malzeme sermek suretiyle yolu iyileştirmeye çalıştıysak da havaların yağışlı gitmesi neticesinde çamur deryasına dönmüştü. 2011 yılında karayolları Aydındere Belediyesi, Kovanlık ve Bulancak Belediyeleri, Özel idare ve Orman Bölge Müdürlüğü ile ortak çalışmayla Kovanlık Bayındır Köprüsü arası çakıllama çalışması yapıldı ondanda verimli sonuç alınamadı.

 2012 yılında ise Aydındere merkeze, konkasör kurmak suretiyle yola taş kırarak, temel malzeme serilmiş ve Kovanlık Bayındır köprüsü arası asfaltlanmıştır. Ve nihayet 2013 yılında yapım ihalesinede başlanan yolda nihayet genişleme çalışması yapılamayacak kısımlar asfaltlanmak suretiyle, yıllarca hayalini kurduğumuz Aydındere yolu asfaltlanma çalışmalarına Başlanmıştır. 2009 yılında 1:55 dakikada Bulancak ilçesine inen araçlar, nihayet 50 dakikada ilçeye ulaşır duruma gelmiştir..

Başkan Karakılıç açıklamasının devamında Kovanlık ile Akçal mahallesi arasındaki karayolunun asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini, Akçal mahallesi ile Beldemiz arasındaki yolun ise bir an evvel tamamlanacağını ifade etti.

Sosyal medya üzerinden çalışmaları gurbette bulunan vatandaşlarımızla paylaştığını belirten başkan, Beldemizden, Bulancak' tan ve gurbette bulunan vatandaşlarımızdan çok sayıda teşekkür telefonu aldığını belirten başkan biz ilk günkü verdiğimiz sözlerin her zaman arkasındayız her şey daha gelişmiş bir Aydındere Beldesi ifadelerini kullandı....

 AK Parti hükümetimizin hizmete verdiği önem bir kez daha tasdiklenmiş, hükümetimiz döneminde hiçbir vergi artmamış, ancak devletimizin topladığı vergiler, rantçıların cebi yerine milletimizin hizmetine sunulmaya başladığının açık göstergesidir diyerek sözlerini tamamladı...

Yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Başkan Haydar Karakılıç'ı kutluyor başarılarının devamını diliyoruz . Çile yolu diye tabir edilen yoldaki çalışmaların bir an evvel tamamlanmasını ve çile yolu diye değil de Aydındere yolu olarak anılmasını diliyoruz....

Kahraman Memiş




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir