Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 14364 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   16 Ekim 2019 - 01:45

BULANCAK BELEDİYE MECLİSİ’NDEN BARIŞ PINARI HAREKATINA DESTEK!

Büyüt
Küçült
BULANCAK BELEDİYE MECLİSİ’NDEN BARIŞ PINARI HAREKATINA



Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Suriye’nin kuzeyinde terör unsurlarına karşı yürüttüğü “Barış Pınarı Harekatı” büyük bir başarıyla sürerken, ülkenin her kesiminden gelen destek açıklamaları da devam ediyor.
Barış Pınarı Harekatı ile ilgili olarak bir destekleme açıklaması da Bulancak Belediyesi Belediye Meclisinden geldi. Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar ve tüm meclis üyelerinin imzasının bulunduğu destek açıklamasında şu görüşlere yer verildi:

“BARIŞ PINARI HAREKÂTINI DESTEKLİYORUZ”

Kırk yıldan bu yana karanlık bir ideolojiyle on binlerce vatandaşımızın hayatına kast eden Güneydoğu Anadolu Bölgemiz başta olmak üzere, ülkemizin gelişmesini ve kalkınmasını engelleyen; bebek, çocuk, kadın dinlenmeden insanlarımızı katleden PKK terör örgütü, yok edilmesi gereken bir cinayet şebekesidir .
Devletimiz, güvenlik kuvvetleriyle bölücü terör örgütü PKK' ya karşı yıllardan beri büyük bir mücadele vermektedir. Devletimizin yalnızca terör örgütüne karşı değil, uluslararası destekçilerine karşı da verdiği büyük mücadele sınırlarımız içinde olduğu kadar sınırlarımız dışında da yürütülmektedir. Teröre karşı milletçe verdiğimiz bu mücadelenin bir diğer ayağını da Barış Pınarı Harekâtı oluşturmaktadır...

DAEŞ, PKK, PYD, YPG AYNIDIR...

  Suriye' de sekiz yıldır sürmekte olan iç savaşta tarihin gördüğü en büyük insanlık dramlardan biri yaşanmaktadır. Bu savaşta milyonlarca insan yurtlarından olmuştur. Binlerce insan barbarca katledilmiştir. İç savaşla birlikte doğan otorite boşluğunda terör örgütleri geniş bir alan bulmuştur.
Suriye topraklarının önemli bir bölümü DAEŞ/PYD/YPG gibi terör örgütlerinin eline geçmiştir. PKK' nın Suriye' deki yapılanması olan PYD/YPG, Kuzey Suriye' de geniş bir alanı kontrol etme imkânı bulmuştur. Bu alan üzerinden ülkemize saldırılar düzenlenmektedir. Terör örgütüne sağlanan binlerce TIR silah ve yoğun dış destekle bir terör koridoru yaratılmaya  çalışılmaktadır. Bu terör örgütleri Suriye' de yaşanan iç savaşla birlikte ortaya çıkan istikrarsızlıktan faydalanarak kontrol ve otorite İmkânı bulmuşlardır.
Otoritelerini yüzbinlerce insanı öldürerek ve milyonlarca insanı yerlerinden ederek sağlayan, en uzun kara sınırımızı sürekli olarak tehdit eden terör örgütleri isimlendirilme, görünüş ve üniformaları açılarından farklılaşsalar da özlerinde aynıdırlar. Birbirinin ikiz kardeşidirler.
Etnik temizlik uygulayan, demografik yapıyı kendi ideolojileri çerçevesinde değiştiren bu zalim örgütlere karşı milli güvenliğimizi sağlamak için uluslararası antlaşmalardan aldığımız yetkiyle Suriye Milli Ordusu ile birlikte Barış Pınarı Harekatı düzenlenmiştir. Bu operasyonun amacı bölgemizi teröristlerden temizlemek ve yurtlarından edilmiş Suriyelileri ülkelerine geri göndermektir.
 Bölgemizin istikrar, barış ve refahına karşı en büyük tehdit olan  DEAŞ=PKK=PYD=YPG terör örgütlerinin bu yıkıcı faaliyetlerini sonlandırmak, yurtlarını zulüm, sürgün, baskı ve katliamla  yitirmiş yüzbinlerce Suriyeli' nin vatanlarına dönüşlerini sağlamak için düzenlenen Barış Pınarı Operasyonu’ nu Belediye Meclisleri olarak destekliyor, ordumuza muvaffakiyetler diliyoruz. Belediye Meclislerimiz, kahraman Mehmetçiklerimizin yanındadır.


RECEP YAKAR
Meclis Başkanı


AYŞE YILMAZ                                   BAHADIR ÜSTÜNDAĞ
Divan Kâtibi                                                Divan Kâtibi



EMRULLAH GUGUK    CİHAD YILDIZ     MUSTAFA YERİŞ       ÖMER DİK
Meclis Üyesi            Meclis Üyesi        Meclis Üyesi           Meclis Üyesi



CÜNEYT ÖZTÜRK         M.SAMET KARATAŞ         AYDIN GAYIK          
Meclis Üyesi                         Meclis Üyesi                                  Meclis Üyesi               



EROL TAŞ                                ERTAN ZERE                               HASAN TURAN  
Meclis Üyesi                              Meclis Üyesi                                  Meclis Üyesi



 MUSTAFA YAŞAR                  FATMA TARANOĞLU               SAADETTİN ÇAMAYAZ
 Meclis Üyesi                               Meclis Üyesi                                 Meclis Üyesi   



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir