Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 23251 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   18 Ocak 2018 - 12:38

Hayvan Barınağı Hayvanseverlerin gözdesi oldu

Büyüt
Küçült
Hayvan Barınağı Hayvanseverlerin gözdesi

Bulancak Belediyesi tarafından kurulan hayvan barınağı adeta sokak hayvanları için lüks bir yaşam ve sağlık merkezi haline geldi. Özel uyku alanlarından, tedavi merkezine kadar her şeyi içerisinde bulunduran barınak temizliği ile de dikkat çekerken hayvan severlerin de yoğun ilgisini çekiyor.

Barınak değil "Sevgi Yuvası"

Sahipsiz hayvanların denetim altında tutulması, her türlü sağlık ve barınma ihtiyaçlarının uzmanlar gözetiminde sağlanması, günümüz modern kent yaşamının gereklerindendir. Bulancak sokaklarında yaşayan başıboş kedi ve köpekler ise bu anlamda çok şanslı. Çalışanları tarafından adeta bir sevgi yuvası haline getirilen barınakta bulunan hayvanların günlük ve haftalık bakımları barınak görevlileri tarafından yapılmakta, veteriner hekim tarafından da her türlü sağlık hizmetleri verilerek rehabilite edilmektedir.

Rehabiliteleri tamamlanan sağlıklı hayvanlar sahiplendirilirken bir kısmı da küpelenerek tekrar sokağa salınmaktadır. Aşıları ve bakımları yapılan bu hayvanlar son derece uysal ve sağlıklı olduklarından herhangi bir tehdit ya da tehlike içermemektedirler. Halkımız bu hayvanlara gönül rahatlığı ile yaklaşabilir, besleyip sevebilirler.

Barınağı ziyarete gelen hayvan severler; adeta bir sevgi yuvası olarak gördükleri Bulancak Belediyesi hayvan barınağının örnek bir barınak olduğunu belirterek, bir çok barınağın kötü durumlarından dolayı ziyarete kapalı olduğunu ve yaklaştırılmadıklarını ifade ederek, sokak hayvanları için böyle bir ortamı hazırlayan belediye Başkanı Recep Yakar ve barınak çalışanlarına teşekkür ve minnetlerini ilettiler.

Bilgi ve destek için: 0454 318 52 12 – 0545 329 14 32 telefonlardan irtibat kurabilir, Pazarsuyu Mevkii Bulancak Belediye Şantiyesi Yanında bulunan barınağı ziyaret ederek dilerseniz bir hayvan sahiplenebilirsiniz.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir