Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 85181 kez okundu. | Kategori : AYDINDERE
Haberin Tarihi :   26 Şubat 2017 - 22:17

Futbol Turnuvasında Kazanan Dostluk oldu

Büyüt
Küçült
Futbol Turnuvasında Kazanan Dostluk

Aydındere Beldesi'nde Yapımı yılbaşından önce tamamlanan ve Ömer Halisdemir adını alan spor komlepksi adına yakışır bir turnuvaya ev sahipliği yaptı.

Aydındereli gençlerin kendi aralarında düzenlediği futbol turnuvası renkli görüntülere sahne oldu.  

15 takımın grup oluşturması sonucu gruplardan çıkan 10 takım kura usulü eşleşti. Elemeler sonrasında kalan beş takım kendi arasında eşleşti ve bir takım bir üst Tura çıktı. Sonrasında kalan 3 takımın yanına en iyi 4 takımdan biri bir üst Tura çıktı ve yarı finalde 4 takım karşılaştı ve Kardemirspor ile Hacbelspor finale kalan takımlar oldu.

Pazar günü saat 12:00' da Kardemirspor ile Hacbelspor final oynadı. Yalova Ulusal Klasman hakemlerimizden beldemizin yetiştirdiği değerli hocamız Sefa Demir'in yönettiği  Karşılaşma Kardemirspor'un 8-4 üstünlüğüyle sona erdi ve turnuvanın galibi oldu.

Karşılaşma sonrası Belde Muhtarları, belediye başkanımız Nuri Demir, sahaya inerek kısa bir karşılaşma yaptı.

Bu maça basta sayın belediye başkanımız Nuri Demir ,Gimpa mobilya sahibi Cumhur Karahasan, dost ticaret Dursun Karahasan gençleri bu anlamlı turnuvada yanlız bırakmadı.

Başkan Nuri Demir Teşekkür etti

Aydındere şehit Ömer Halisdemir halı sahamızda ilkini düzenlemiş olduğumuz gençler arası futbol turnuvası çok coşkulu bir katılımla Yalova'dan milli hakemimiz olan sefa Demir'in final maçlarını yönetmesiyle turnuva tamamlandı. Turnuvayı organize eden Adem Demir'e ve yardımcı olan arkadaşlarına turnuvaya katılan takımların tamamına teşekkür eder bir sonraki turnuvada beraber olma dileklerimle. diye konuştu.

Kahraman Memiş / Aydındere Haber



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir