Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11951 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   05 Kasım 2016 - 11:27

“Bende Varım” Dediler Sosyal Medyayı Salladılar

Büyüt
Küçült
“Bende Varım”  Dediler Sosyal Medyayı

İki eğitim gönüllüsü ŞENGÜN ve KOCA “Çanakçı’ lı Çocuklar Üşümesin   ve “Çanakçı öğrencilerimizin Eğitimi için Bende Varım” başlığı ile yaptıkları çağrı sosyal medya üzerinden çığ gibi büyüdü.

Ersin KOCA’ nın öğrencilik yıllarını Bahtiyar ŞENGÜN ile paylaşması ile gelişen ve ortak kararla sosyal medya üzerinden paylaşımlar yapan iki eğitim gönüllüsünün projesine Çanakçı ilçe kaymakamlığı ve İlçe milli eğitim müdürlüğü de destek verince Dünyanın dört bir tarafından yardım sözü gelmeye başladı.

Projenin Çanakçı sorumlusu Bahtiyar ŞENGÜN; Ben Ersin KOCA arkadaşımla İstanbul’da olmasına rağmen telefonla sık sık görüşüp dertleşirim. Yine 29 Ekim akşamı Cumhuriyet bayramı etkinliklerini konuşurken Ersin ‘de öğrencilik yıllarından bir 23 Nisan anısını paylaşınca bende kendisine buradaki çocukların durumunu anlattım. Daha sonra ortak bir kararla sosyal medya üzerinden çağrı yapmaya başladık. Duyarlı hemşerilerimizden destek gelince kaymakamlık ve ilçe milli eğitim müdürlüğü ile iletişime geçip projemizi söyledik yetkili makamlar olur verdikten sonra sosyal medya üzerinden çağrılar yapmaya devam ettik. Bu çağrımıza yurt içindeki ve yurt dışındaki gönüllülerde destek verince sesimizi dünya duydu. Bizim yardım kampanyamızda PARA toplamak yok. Para yardım etmek isteyenler yetkili makamlarla irtibatını sağlıyoruz. Biz sadece giyim, kırtasiye, oyuncak gibi yardım malzemelerini toplayıp yine yetkili makamlar kanalıyla ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaştıracağız dedi.

Projenin İstanbul Sorumlusu Ersin KOCA ise sosyal medya üzerinden yaptıkları çağrıya duyarlı vatandaşların destek vermesinden son derece memnunum. Bu kampanya 1 aylık süre içerisinde yapılacaktır. Yardım kampanyamız dahilinde ilçemizde bulunan 3 adet ilköğretim okulu, 1 adet Orta okul,1 adet Lise ve 1 adet anasınıfı vardır. Kampanyamızda eğer ihtiyaç fazlası malzeme olursa yine yetkili makamlar aracılığı ile ihtiyaç sahibi ilçelerimize gönderme kararı aldık. Biz bu kampanyayı reklam için değil ALLAH rızası için yapıyoruz.  Altını çizerek söylemek istiyorum “PARA” hariç her türlü ayni yardım malzemesini kabul ediyoruz dedi.

Haber: Furkan KAPLAN

www.canakci.com.tr

 





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir