Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 20723 kez okundu. | Kategori : AYDINDERE
Haberin Tarihi :   06 Aralık 2016 - 19:58

Karahasan; Hayvancılık için devletin desteği şart!

Büyüt
Küçült
Karahasan Hayvancılık için devletin desteği

Giresun'un Bulancak ilçesine bağlı Aydındere beldesi Merkez Mahallesi Muhtarı Sefa Karahasan Karadeniz Gazetesi Giresun Temsilcisi Erkan Başkıran'ın konuğu  oldu. İkinci dönem bu yörede muhtarlık yapan Sefa Karahasan, mahalledeki sorunların yanı sıra yaptıkları hizmetleri bir potada yoğuran dobra açıklamalarda bulundu. 

Aydınlar Mahallesi’nde su sorununun inşa edilen depo ile giderildiğini söyleyen muhtar Sefa Karahasan, mahalle sakinlerinin geçim kaynağı olan hayvancılık konusunda devletten destek talep etti. Karahasan, hizmet için yedi gün yirmi dört saat esasına göre çalıştıklarını açıkladı. Gazeteci  Erkan Başkıran sordu, Karahasan yanıtladı. İkinci dönemdir Aydındere’de iyi hizmet için ekibimizle birlikte güzel işler yapıyoruz. Giresun’un en uzak beldesi olmamıza rağmen hiçbir zaman kış ve yaz aylarında havaların ısınmasıyla ve soğumasıyla yoğun kar yağışıyla hiçbir zaman yollarımız kapalı olmamıştır. Bu konuda devletimize çok teşekkür ediyorum.

ÇOCUKLARIMIZIN HEP YANINDAYIZ

23 öğrenci servisi ile birlikte tüm ailelerin yanında olup geleceğimiz olan çocuklarımızın da bu okul çağlarında yanlarında oluyoruz. Enerji hattında da yenileme yaptık ve daha güçlü olması için gerekli işleri gerçekleştirdik. Halı sahamıza ödenek yapıldı ve bu ödeneklerle birlikte Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu da halı sahamıza destek vererek yardımda bulundu. Halı sahamıza emeği ve yardımlarını hiçbir zaman esirgemeyen herkese tek tek teşekkür ediyorum.

ÇOK İYİ ÇALIŞMA

Giresun eski milletvekilimiz Adem Tatlı, şimdiki mevcut milletvekillerimiz Sabri Öztürk, Cemal Öztürk ve Bulancak Belediye Başkanımız Recep Yakar’a da bizlere verdikleri destekler ve ilgilerinden dolayı tüm mahalle halkım adına teşekkür sunuyorum. Askerlerimizle iç içeyiz. Kovanlık beldesinde bulunan ve hem Kovanlık hem de Aydındere beldemize bakan Kovanlık Karakol Komutanımız ve askerlerimizle birlikte çok iyi çalışmalar içinde olup iyi ve yaşanabilir bir Aydındere için çalışmalar yapıyoruz. 

GURUR VERİYOR

Devletimize duacıyız. Vatanı ve milleti uğruna her şeyini feda eden başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, Başbakan Yardımcımıza ve tüm milletvekillerimize milletimiz adına teşekkür ediyorum. Beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan Aydındere Merkez Mahalle sakinlerine de tüm desteklerinden dolayı teşekkür sunuyorum. Belediye Başkanımız Nuri Demir'le de çok iyi ve güzel işler ile birlikte çok daha iyi bir Aydındere için çalışmalarımız sürüyor. Başkanımızla aynı hizmet için çalışmak bize gurur veriyor.

Aydınderespor beldemize hayırlı olsun

Aydınderespor, Aydındere’ye hayırlı olsun. Kurucu kulüp başkanımız olan Özal Karahasan, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcuları da tebrik ediyorum. Aydındere göç vermiyor, hep göç alıyor. Beldemizin en büyük geçim kaynağı hayvancılık. Devletimizden vatandaşlarımıza hayvancılık konusunda destek vermelerini istiyorum. 

SU SIKINTISI SON BULDU

Halkımıza en iyiyi sunabilmek için her türlü çalışmalar da hızla devam ediyor. Biz merkez mahalle muhtarları olarak gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Tüm mahalle sakinlerine su sıkıntısı yaşamamak için en büyük boyda olan su deposu yaptırdık. Su sıkıntısından da kurtulmuş olduk. Bu su deposu ile birlikte ömür boyu su sıkıntısı artık son buldu. Eksik olan betonlar da kaldı ama inşallah belediyemizle birlikte omuz omuza verip bu eksikliği de bitireceğiz.

Erkan Başkıran



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir