Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10586 kez okundu. | Kategori : AYDINDERE
Haberin Tarihi :   04 Şubat 2014 - 00:39

Karakılıç, halkımız her türlü hizmete layıktır

Büyüt
Küçült
Karakılıç, halkımız her türlü hizmete
Haftasonu Ordu Kabadüz ilçesinde 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'nda ilk defa düzenlenen kar festivaline Aydındere Belediyesi damga vurdu.

Aşırı derecede katılımın sağlanacağı bilinen festivalde ulaşımın zorlaşacağını anlayan Aydındere Belediye Başkanı Haydar Karakılıç ekipleriyle birlikte devreye girdi. Vatandaşların mağdur olmaması için gece çalışmalara başlayan Karakılıç ve ekibi, bölge halkının ulaşım sıkıntısı yaşamaması için Aydındere ve Çambaşı yolunu ulaşıma açtı. Aydındere Belediyesine kazandırdığı hizmetlerle belde halkının takdirini kazanan Başkan Karakılıç, “Çambaşı şenliği çok kalabalıktı. Büyük kar yığınlarını temizleyerek, vatandaşlarımızın Çambaşında güzel bir gün geçirmesini sağladık. Aydındere Çambaşı yolunu gece gündüz demeden ulaşıma açtık. Halkımızın istekleri bizim önceliğimizdir” dedi.


HALKIMIZ HER TÜRLÜ HİZMETE LAYIKTIR


Öte yandan Aydındere’nin gelişitiğini de sözlerine ekleyen Başkan Karakılıç, “Yıllarca hayal dahi edemediğimiz, çile çektiğimiz anayol nihayet uzun bir takip ve mücadelemiz sonunda başarıya ulaştı. Asfalt yolumuz Akçal’a kadar tamamlandı. Merkezde de düzenlemelerimiz bütün hızıyla devam ediyor. Halkımız her türlü hizmete layıktır” diye konuştu.


Yıldız Haber




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir