Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 14121 kez okundu. | Kategori : AYDINDERE
Haberin Tarihi :   14 Ağustos 2016 - 00:18

Kendi Direklerini Kendileri Dikiyor

Büyüt
Küçült
Kendi Direklerini Kendileri
Bulancak’a bağlı yaylalarda elektrik olmaması nedeniyle obalarda bulunan vatandaşlar kendi elektrik direklerini kendi dikmeye başladı. Defalarca yetkililere bildirmelerine rağmen bu çağda hala elektriksiz olduklarını belirten yöre halkı, seferber olarak elektrik direklerini kendileri dikmeye başladılar.

Bulancak’a bağlı yaylalarda elektrik olmaması nedeniyle obalarda bulunan vatandaşlar kendi elektrik direklerini kendi dikmeye başladı. Defalarca yetkililere bildirmelerine  rağmen bu çağda hala elektriksiz olduklarını belirten yöre halkı, seferber olarak elektrik direklerini kendileri dikmeye başladılar. Ordu’nun karşı yaylalarında elektrik olduğunu vurgulayan vatandaşlar, “bu çağda elektrik olmayan yer olur mu?” diye sorarak yetkililerden yardım istediler. Derecikalan Hes yanından başlayan çalışmalar kapıkaya yaylasına kadar devam edecek.  

Biz devletimize ihanet edenler gibi hainlik yapmayız

    Konu hakkında konuşan vatandaşlar, “Doğuda her yerde elektrik var. Ahırlara kadar klimalar koyarak kaçak elektrik kullanarak devleti zarar uğratanlar gibi biz hainlik bilmeyiz. Biz devletimize yardımcı olmak için bu yola çıktık. Elbirliği ile direk dikiyoruz. 
    Bazıları gibi mevcut elektriği kaçak kullanmıyoruz. Amacımız bu bölgeye de medeniyeti getirmektir. Biz burada hayvancılık yaparak geçiniyoruz. Bu şartlarda büyük sıkıntı yaşıyoruz. Hemen karşımızda ki Ordu Yaylalarında elektrik var ama buralarda yok.  
Darbeyi günler sonra öğrendik

    Ülkemizde hain bir cunta tarafından darbe yapılmış. Biz burada elektrik olmadığı için televizyon izleyemiyoruz. Darbeyi günler sonra öğreniyor ve takip edebiliyoruz. Böyle medeniyetten uzak bir yaşam olur mu? Biz devletini, bayrağını seven vatansever insanlarız. Bu büyük sorunun çözülmesi için yetkililerden destek bekliyoruz” dediler.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir