Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7944 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   06 Şubat 2014 - 18:40

Başkan Öden den Meclis Çalışmalarıyla İlgili Değerlendirme

Büyüt
Küçült
Başkan Öden den Meclis Çalışmalarıyla İlgili
İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden, beş yıllık süre içinde meclis üyeleriyle uyumlu ve verimli bir çalışma sergilediklerini, bu yüzden huzur içerisinde odlularını söyledi.

Başkan Öden den Meclis Çalışmalarıyla İlgili Değerlendirme

İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden, beş yıllık süre içinde meclis üyeleriyle uyumlu ve verimli bir çalışma sergilediklerini, bu yüzden huzur içerisinde odlularını söyledi.

Yerel demokrasinin temsilcisi konumundaki İl Genel Meclisinin beş yıllık maratonun son günlerine yaklaştığı şu günlerde tüm çalışma arkadaşları adına vatandaşa karşı görevlerini yerine getirmenin huzuru içerisinde olduklarını ifade etti. Başkan Öden yapılan çalışmalarla ilgili örnekler vererek şunları söyledi:

“İl Genel Meclisi üyeleri olarak vatandaşımızdan aldığımız emanetin gereğini yerine getirme bilinci, her zaman rehberimiz oldu. Bu yüzden bazen özel işlerimizi aksatsa da  gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Her köye, her kasabaya ulaşmaya vatandaşımızı dinlemeye gayret gösterdik. Sorunları yerinde görmek ve vatandaşımızın sıkıntılarına yakinen şahit olmak için, çalışma arkadaşlarımızla sürekli sahada olmaya özen gösterdik. Geride bıraktığımız süre içinde İl Özel İdaremizin hizmet imkanlarını arttırmaya yönelik önemli adımlar attık. Bu bağlamda Özel İdare hizmet binasının yapım kararını aldık. Araç parkını güçlendirmek için yeni makinelerin alınmasını ve ekonomik ömrünü tamamlamış olan araçların revize edilmesini sağladık. Sahilde atıl durumda bulunan dolgu alanı üzerine Gençlik Merkezi yapılması ile ilgili kararları çıkardık. Bu çalışmanın önümüzdeki günlerde tamamlanmasıyla ilimiz çok önemli bir esere kavuşmuş olacak. Ayrıca il genelinde ulaşımda, sağlık ve eğitim alanında yapılan yatırımların tedarikçisi ve takipçisi olduk. Meclis üyesi arkadaşlarım, kendi seçim bölgelerinde sürekli takipte oldular. İlgili kamu görevlisi arkadaşlarımızla koordinasyon içinde bulundular. Ben emeği geçen bütün Grup başkan vekili ve meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu yüzden vatandaşa hizmet götürmede verimli bir dönemi geride bırakırken huzurlu olduğumu vurgulamak istiyorum.”



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir