Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11320 kez okundu. | Kategori : AYDINDERE
Haberin Tarihi :   17 Mayıs 2013 - 19:03

Merhum Mustafa Arslan, Aydındere'ye Yaptığı Hizmetlerle Anılacak!

Büyüt
Küçült
Merhum Mustafa Arslan, Aydındereye Yaptığı Hizmetlerle
Geçtiğimiz Pazar günü vefat eden Aydındere'li Mustafa Arslan'ın cenazesi , Pazartesi günü Bulancakta'ki evinin önünde komşularından helallik alındıktan sonra Aydındere Beldesi'ne götürüldü.

Merhum Mustafa Arslan Aydındere’ye Yaptığı Hizmetlerle Anılacak!

Geçtiğimiz Pazar günü vefat eden Aydındere’li Mustafa Arslan’ın cenazesi , Pazartesi günü Bulancakta’ki evinin önünde komşularından helallik alındıktan sonra Aydındere Beldesi ‘ne götürüldü. Ardındere Merkezde bulunan camide öğle namazını müteakib’en kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.


Merhum’un cenazesine uzaktan, yakından çok sayıda seveni katıldı. Aydındere ’ye modern bir cami kazandırmak için uzun yıllar mücadele eden ve caminin bitirilerek ibadate açılması için var gücü ile çalışan Merhum Mustafa Arslan, uzun yıllar cami yapma ve yaşatma derneği başkanlığı yapmıştı. Caminin ibatete açılmasından sonra rahatsızlanan merhum  birçok hastanede tedavi gördü, hastalığı  teşhis ve tedavi edilemedi ve nihayet hayata veda etti.

Cami yapımı için gösterdiği gayretlerinin yanısıra çevresinde ihtiyacı olan komşılarını her zaman kollayıp gözeten merhum’un cenazesine iştirak edenler; Aydındere öksüz kaldı, tüm Aydındere’lilerin başı sağ olsun yorumunda bulundular.

Değerli okuyucularımız; Yukarıda vefat haberini yazdığım Merhum Mustafa Arslan Benimde Halamın eşi oluyor ve bende cenazeye katıldım. Takdir edersinizki, bazı haberleri yazmak kolay olmuyor. Yazarken göz yaşları içerisinde kaldığım bu haberi gecikmeli olarak yazdığım için tüm okuyucularımızdan özür diliyorum.

Dursun Demir



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir