Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 42123 kez okundu. | Kategori : AYDINDERE
Haberin Tarihi :   20 Mart 2018 - 11:09

Öleceğini Yarım Saat Önceden Hissetti

Büyüt
Küçült
Öleceğini Yarım Saat Önceden

Giresun’un Bulancak İlçesi Aydındere Beldesi’nde ikamet eden Mustafa Memiş (37) adeta öleceğini hissetti ve elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

Bir şantiyede kamyon şoförlüğü yapan Memiş, evli ve 3 erkek çocuğu babasıydı. Memiş, olaydan bir gün önce bir sosyal medya hesabından “Değerli arkadaşlarım yarın evimin yanında beton işim vardır. Siz değerli arkadaşlarımın yardımına ihtiyacım vardır. Gelenlerden, gelmeyenlerden Allah razı olsun” şeklinde paylaşım yaparak belde halkından imece yardımı istedi. Cumartesi günü saat 10: 00 civarlarında ahşap evinin zeminine yapılacak beton için gelen belde sakinleri ile birlikte döküm öncesi bir kahvaltı yaptı. Memiş, kahvaltı sırasında kayınvalidesine “bugün sakın öleyim deme bu halde cenazeni kaldıramayız” diyerek şaka yaptı. Ardından “sahiden bugün bir cenaze olsa her taraf birbirinde, gelenleri nerede ağırlarız” şeklinde söylendi. Kahvaltıdan kalkan Memiş, dışarı çıkarak harç karıştırma makinesini çalıştırdı. Elektrik kaçağı olan makineye temas eden Memiş, “makinenin fişini çekin” diye bağırdı. O sırada arka tarafa doğru suyun içine düşerek elektrik akımının tüm vücudunu sarmasıyla birlikte olay yerinde can verdi.

Merhum Memiş’in yeğeni Kahraman Memiş, “değerli amcamı elim bir kaza sonucu kaybettik. Amcam Aydındere Beldemize çok emek sarf etmiştir. Talihsiz ölümü her ne kadar bizlere büyük acı verse de, cenazesine yüzlerce vatandaşımızın katılması onun ne kadar sevildiğini gözler önüne serdi” dedi.
Şubat ayında bir yolculuk esnasında bir video paylaşarak "Elveda Gidiyorum" isimli şarkıya eşlik eden Memiş adeta ölüme geliyorum dedi.
Cenaze işlemleri sırasında evin zemini belde halkı tarafından beton dökülerek yapıldı.
Memiş, Pazar günü öğle namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir