Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12407 kez okundu. | Kategori : AYDINDERE
Haberin Tarihi :   16 Nisan 2011 - 19:01

Yayla Yolları Açılmaya Başlandı.

Büyüt
Küçült
Yayla Yolları Açılmaya
Beldemize bağlı yayla yollarının tekrar ulaşıma açılması için yürütülen çalışmalar sonucu çambaşı ,çatalçam hacı çayırı konakyanı yayla yolları ulaşıma açıldı.

Yayla Yolları Açılmaya Başlandı.   Beldemize bağlı yayla yollarının tekrar ulaşıma açılması için yürütülen çalışmalar sonucu çambaşı ,çatalçam hacı çayırı konakyanı yayla yolları ulaşıma açıldı.   Beldemiz Bulancak,Piraziz Ordu Gülyalı ilçelerine bağlı köylerin yaylacılık yaptığı Ordu,Sivas ve Dereli  ile sınır olan Bir tarafı çambaşı,bir tarafı Bektaş,Karagöl bağlı obaların yerleşimlerinin olduğu çok sayıda insanlarımızın yaşadığı 150-200 km yolağı olan çok geniş bir coğrafyadır. Kış nedeniyle kapanan Beldemize bağlı yayla yollarının tekrar ulaşıma açılması için yürütülen çalışmalar aralıksız devam etmektedir. Kışın kardan kapanan yayla yolları Aydındere Belediyesine  bağlı ekipler tarafından ulaşıma açıldı. İlçemize bağlı Çambaşı,Hacıçayırı,Konakyanı ve Anbardağının kardan kapanan yolları, haftasonu yütülen çalışmalar sonrası, ulaşıma yeniden açıldı. Kar temizleme ve yol çalışmalarını yerinde inceleyen Aydındere Belediye Başkanı Haydar KARAKILIÇ  "Kışın kardan kapanan yaylalarımızın yollarını havalar ısınınca tekrar ulaşıma açmak için yürüttüğümüz çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Artık vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile bu yaylalara gidebilirler" dedi.   Belediye Başkanı Karakılıç " İmkanlar dahilinde mahallelerimizin, köylerimizin ve yaylalarımızın sorunlarını gidermeye çalışacağız. Biz hizmet için yola çıktık Köy, kent, yayla demeden hizmetlerimiz sürecektir” dedi. Yayla yolu kar temizleme çalışmalarına birçok vatandaş  katıldı. Vatandaşlar,kış aylarındaki hava koşuları nedeniyle sertleşen kar kütleleri,Yığınları  Belediyemiz tarafından temizlenerek, yollarımız ulaşıma açıldı. Yolumuzun açılmasında emeği geçen Başkan Haydar KARAKILIÇ’a ve Belediye çalışanlarına teşekkür ederiz dediler.    

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir