Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11921 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   18 Ocak 2020 - 14:44

BAŞKAN GÖRGÜLÜOĞLU ANKARA'DA

Büyüt
Küçült
BAŞKAN GÖRGÜLÜOĞLU



Cumhurbaşkanlığı himayesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı işbirliğiyle 15-16 Ocak tarihlerinde düzenlenen “Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi” 'ne katılmak üzere Ankara'ya giden Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu burada bir dizi temaslarda bulundu.


Başkan Görgülüoğlu, Piraziz'in sorunları ve çözüm önerilerine dair İstanbul Milletvekili Piraziz’li hemşehrimiz Hasan Turan ve AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk ile TBMM’de istişare toplantısı gerçekleştirdi. Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu görüşmenin ardından yaptığı açıklamada "İstanbul Milletvekili Piraziz’li hemşehrimiz Hasan Turan ve Giresun Milletvekilimiz Cemal Öztürk’ü TBMM’de ziyaret ettik. İlçemize ilişkin istişare ve değerlendirmelerde bulunduğumuz verimli bir görüşme oldu. Hoş sohbetleri ve misafirperliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim." dedi.

Başkan Görgülüoğlu'nun İktidar Partisinin Milletvekilleriyle yaptığı görüşmede İlçede olumlu karşılandı. Piraziz'in sorunları ve çözümleri için çalınmadık kapı bırakmayan Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu'na vatandaşlardan da tam destek geldi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir