Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10463 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   09 Ocak 2020 - 17:51

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU GÖRME ENGELLİ ÖĞRENCİLERİ ZİYARET ETTİ

Büyüt
Küçült
BAŞKAN ŞENLİKOĞLU GÖRME ENGELLİ ÖĞRENCİLERİ ZİYARET

 

“ENGELLİ KARDEŞLERİMİZLE AYNI ÇİZGİDE YÜRÜMEK İSTİYORUZ”

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu  "7-14 Ocak Beyaz Baston ve Görme Engelliler Haftası" nedeniyle görme engelli öğrencileri ziyaret etti.

Şehit İsa Yüksel ilkokulun görme engelliler sınıfını ziyaret eden Başkan Şenlikoğlu, öğrencilerle yakından ilgilenirken, Okul Müdürü Harun Karabörk ve öğrenciler BaşkanŞenlikoğlu’na çiçek taktim edip toplu fotoğraf çektirdiler.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu daha sonra engelliler sınıfında öğrencileri tek tek kucaklayarak sohbet edip onlarla yakından ilgilenirken kendilerine beyaz baston ve sesli kütüphane hediye etti. Ardından ise öğrenciler hazırlamış oldukları hoşgeldin konuşmasını ve şiirini okudular.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, yaptığı açıklamada: "Görme engelli arkadaşlarımızın neler hissettiğini bizde hissedip, her zaman onlara destek vermeye gayret edeceğiz.” diyerek şunları kaydetti:

“Engellilerin önündeki engelleri kaldırmak için yapmış olduğumuz çalışmalarla daha güzel yarınlar için bir şeyler yapmak, onlar ile aynı çizgide yürümek istiyoruz. Sağlıklı olan her bireyin aynı zamanda bir engelli adayı olduğu gerçeğinden hareketle görme engelli vatandaşlarımızın hayata tutunmaları sağlanmalı ve toplumsal yaşamın her alanında var olabilmeleri için tüm engeller kaldırılmalıdır. Engellilerin yaşadıkları sorunlara kalıcı çözümler üretilmesi, toplumsal duyarlılığın oluşturulmasıyla mümkün olacaktır. Engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayata katılmalarını ve daha iyi yaşam koşullarına kavuşabilmelerini sağlamak amacıyla çeşitli alanlarda çalışmalar yapıyoruz.”



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir