Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11881 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   10 Eylül 2019 - 02:06

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU; SPORUN VE SPORCUNUN YANINDAYIZ

Büyüt
Küçült
BAŞKAN ŞENLİKOĞLU SPORUN VE SPORCUNUN

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu TFF ve TÜFAD’ın ortaklaşa gerçekleştirdiği ‘’Erol Pamuk TFF Grossroots C Klasman Antrenör Kursuna’’ katıldı.
Gerçekleştirilen kurs programına TÜFAD’ın daveti üzerine katılan Belediye Başkanı Şenlikoğlu, C klasmanı kurs programına Giresun’un yaşayan futbol efsanesi Erol Pamuk adının verilmesinin Giresun’un değerleri açısından son derece önemli olduğunu vurguladı.
Giresunspor’a yıllarca büyük hizmet vermiş ve kaptanlığını yapmış Erol Pamuk ise konuşmasında; ‘’Öncelikle böyle bir organizasyonda hatırlanmak ve bu organizasyona ismimin verilmesi benim için tarif edilemeyecek bir duygu. Bu sebeple TFF ve TÜFAD’a teşekkürlerimi sunuyorum. Antrenörlük tıpki öğretmenlik gibi kutsal bir meslektir. Bu mesleği icra eden antrenörlerimizin mesleğin tüm etik değerlerine önem vereceğini düşünüyor ve bu konuda her türlü mücadeleyi vereceğine de inanıyorum. Hepinize de başarılar diliyorum’’ dedi.
Efsane futbolcu Erol Pamuk’un ardından konuşmasını gerçekleştiren Başkan Şenlikoğlu; ‘’Öncelikle kursa katılan tüm antrenör adaylarımıza başarılar diliyorum. Umarım buradan diplomaları ile ayrıldıktan sonra, ülke ve il futboluna katkı sağlayacaklarını düşünüyorum ve her birine ayrı ayrı başarılar diliyorum. Biz göreve gelmeden öncede her platformda söylediğimiz bir şey vardı; ‘’Spora sporcuya, sanata ve sanatçıya değer vereceğiz dedik. Bu bağlamda önemli organizasyonlar düzenledik. Bu organizasyonları düzenlerken de spora ve sporcuya emek vermiş tüm değerlerimizi unutmadık ve unutmayacağız da. Yakın bir tarihte Avni Öğütçü abimizin adına Sokak Basketbolunu yeniden faaliyete geçirdik. Gerçekten güzel müsabakalar oynandı. Sporcular kendilerini gösterme fırsatı buldular. Ardından yine şehrimizin spor tarihinin önemli isimlerinden olan rahmetli Şafak Baykan hocamızın anısına Plaj Futbolu Turnuvasını düzenledik. Burada da yine sporcu kardeşlerimiz keyifli, kıyasıya heyecanlı müsabakalar oynadılar. Turnuvalar sonunda her zaman olduğu gibi dostluk kazandı. Giresun Belediye Başkanı olarak buradan ilan ediyorum; ‘’Bu tür organizasyonların her zaman arkasındayız. Elimizden gelen bütün desteği vereceğiz.  İlimizin sporcu ve antrenörlerinin spor adına göstermiş olduğu tüm çabanın her zaman yanındayız. Bundan sonra ki süreçlerde spor adına Belediye olarak yeni organizasyonlara da imza atacağız. Bu bağlamda Spor Şefliği adı altında belediyemizde yeni bir birim kurduk. Sporun tüm branşları ile birlikte koordinasyon kurarak bir yandan başarı elde eden diğer yandan kötü alışkanlıklardan uzaklaşan sporcular yetiştirmeyi hedefliyoruz’’ dedi.
Başkan Şenlikoğlu TÜFAD Başkanı Hasan Ali Tek ile birlikte günün anlam ve önemine dair düzenlenen plaketi Erol Pamuk’a verdi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir