Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 18661 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   28 Nisan 2020 - 18:46

Başkan Yakar: Bunlar hangi ülkede yaşadıklarını bilmiyorlar

Büyüt
Küçült
Başkan Yakar: Bunlar hangi ülkede yaşadıklarını

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “Diyanet İşleri başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın, İslam’ın en temel yasaklarından birisi olan zina ve eşcinselliğin Kur’an’da lanetlendiğini söylediği, 24 Nisan 2020 Cuma tarihli hutbesine karşı, sözde İnsan Hakları Derneği (İHD) ile sözde Ankara, İstanbul ve İzmir Barolarının kınama yayınlayarak dava açmalarına, son olarak da CHP sözcüsü Faik Öztrak’ın, CHP genel merkezinde kameraların karşısına geçerek; Kur'an-ı Kerim ayetlerinin kaynak alındığı Cuma hutbesi için 'nefret dili' ve 'düşmanlaştırıcı' demesine sert tepki gösterdi.
Başkan Yakar, tepki açıklamasında; “Öncelikle şu soruyu sormak gerekir; “Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz, kime hizmet ediyorsunuz?
Yaptığınız açıklamalar ve aldığınız tavır, Müslüman mahallesinde salyangoz satmaktır. Diyanet İşleri Başkanımızın açıklamalarının sonuna kadar yanındayız.  Sayın Başkan, kendi fikirlerini değil rehberimiz Kur’an-ı Kerimden Yüce Allah'ın emirlerini dile getiren sözlerini söylemiştir. Bu millet, İslam’ı ve Kur’an anlayışını yüzyıllardır benimsemiş, kabul etmiş ve yaşayan bir millettir. Allah’ın sözlerine karşı çıkan seviyesiz, açıklama ve tavırlarınız karşısında elbette size haddinizi bildirecek ve söylediklerinize sizi pişman edecektir. Ancak bu durum bir kez daha göstermiştir ki; CHP ve onunla aynı zihniyeti taşıyanların bu milletten ve milletin en yüce değerlerinden olan dinimizden ve ahlak anlayışından ne kadar uzak olduklarıdır. Bu mübarek günlerde milletin en hassasına karşı kullandıkları nefret dilleri hak ettiği karşılığı bulacaktır” dedi.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir