Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 53312 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   09 Nisan 2019 - 23:03

BAŞKAN YAKAR MAZBATASINI ALDI

Büyüt
Küçült
BAŞKAN YAKAR MAZBATASINI

 

31 Mart 2019 tarihinde yapılan mahalli idareler seçimlerinde ikinci kez Bulancak Belediye Başkanı seçilen Recep Yakar, mazbatasını aldıktan sonra başkanlık koltuğuna oturdu.

Bugün saat 15.00’de, İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alan Belediye Başkanı Recep Yakar, beraberinde Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, Ak Parti İlçe Başkanı Necati Yıldırım, İl Genel Meclisi üyeleri, meclis üyeleri, partililer ve kalabalık bir grup eşliğinde Belediyeye gelerek makamına oturdu.  Burada tebrik ve kutlamaları kabul eden Başkan Yakar, seçim sürecinde fedakârca çalışan ve destek veren herkese teşekkür etti.

HIZ KESMEDEN DEVAM

Başkan Yakar, “Zorlu ve uzun bir seçim sürecini hep birlikte yaşadık. Mevlam tekrar nasip etti ve görevimize devam ediyoruz. Bizim Bulancak sevdamız hiç ara vermedi ve tüm hizmetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz. İlk dönemimizde alt yapı ağırlıklı olarak büyük değişim ve dönüşüm gerçekleştirdiğimiz güzel ilçemiz Bulancak’ı ikinci dönemde çok daha büyük bir aşk ve hizmetlerle hak ettiği yere getirecek ve birlikte geliştireceğiz. Artık seçim geride kaldı. Biz bu zamana kadar tüm Bulancak’ın başkanı olduk, bundan sonra da yine tüm Bulancak’ın başkanı olmaya devam edeceğiz. Bu süreçte bizimle birlikte fedakarca yürüyen tüm dava arkadaşlarıma, Milletvekillerimize, teşkilatlarımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, bize oy veren, vermeyen tüm Bulancaklı hemşerilerime sonsuz teşekkürlerimi iletiyor, herkesi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum” diye konuştu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir