Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11323 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   07 Nisan 2020 - 14:09

Başkan Yakar’dan Berat Kandili Mesajı

Büyüt
Küçült
Başkan Yakar’dan Berat Kandili


Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Ramazan'ın müjdecisi, Allah'ın yeri ve göğü rahmetiyle doldurduğu Berat Kandili gecesi sebebiyle yayınladığı mesajında; yaşanan zorlu süreçte tüm hastalarımızın şifa bulması temennisinde bulunarak, “Bu gecesinin vatanımızın Devletimizin , milletimiziz, Askerimizin polisimizin, Tüm Doktor ve sağlık çalışanlarının ve tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Yakar; “Yüce Allah'ın sonsuz af ve mağfiretine ulaşma yolunda önemli bir fırsat olan Berat Kandili'ne ulaşmış olmanın maneviyatı içindeyiz. Sevgi, kardeşlik ve barış duygularının da içten hissedilerek yaşandığı müstesna gecelerimizden olan Berat Kandili’ni vesile bilerek, Yüce Rabbimizden bizleri affetmesini dilemeli, İslam âleminin ve tüm Dünya’nın huzuru için dua etmeliyiz. İnsanların kendilerini ve yaptıklarını bir kez daha gözden geçirmesi ve sorumluluklarını hatırlaması bakımından önemli bir fırsat olan Berat Kandili’nde; kendimizi her türlü kötü duygulardan, haksızlık ve adaletsizlikten, kin, nefret ve intikam duygularından arındırmalı, Rabbimizin bağışlayıcılığına sığınmalıyız. Berat gecesi bir vesile kılınarak, özümüze dönmeli, ümitlerimizi canlandırmalı, bağışlama ve bağışlanma duygularımız güçlendirilmeli, insanlar arasındaki dargınlıklar, küskünlükler giderilmeli, yıktığımız gönülleri, kırdığımız kalpleri onarmak için de bir fırsat olarak görülmelidir.
Zor bir sınavdan geçtiğimiz bugünlerde küresel boyut kazanan Koronavirüs (Covid-19) ülkemizde de yayılım göstermektedir. Bu anlamda hastalığın önlenmesi amacıyla gerekli tedbirlerin alınmasında mesai mevhumu gözetmeden fedakarca çalışan gerek kamu kurum ve kuruluşlarımızdaki personellerimiz, gerek sivil toplum kuruluşlarında gönüllülük esaslı çalışan tüm arkadaşlarımız ile evinde kalarak bu hastalığın yayılmaması adına gerekli hassasiyeti gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamalarını istiyoruz. Alınan önlemler hepimizin sağlığı içindir ve biraz daha sabır göstermek zorundayız. Devlet-Millet el ele inşallah bu badireyi de atlacağız. Birlikte mücadele edeceğiz, birlikte kazanacağız ve sağlıklı yarınlarımızı birlikte kuracağız.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Bulancaklı hemşerilerimiz olmak üzere, Aziz Milletimizin ve tüm İslam âleminin Berat Kandil’ini tebrik ediyor, bu mübarek gün ve gecelerin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, rahmet, bereket ve huzur getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir