Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 18981 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   04 Mart 2019 - 11:08

Başkan Yakar’dan dev bir proje daha

Büyüt
Küçült
Başkan Yakar’dan dev bir proje


5 yılda yaptığı hizmetlerle merkez ve diğer ilçelerde bile kendinden söz ettiren Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar dev bir proje daha açıkladı. 
70 dönüm dolgu alanı üzerine sahil projesi!
Bulancak Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Recep Yakar, büyük bir proje daha açıkladı. Karadeniz Sahilinde Rize’den sonra dolgu alanı onayı alan ikinci belediye olarak büyük bir başarıya imza attı. Duble sahil yolu geçen il ve ilçelerde Rize’den sonra dolgu alanı onayı alarak büyük bir başarıya imza atan Başkan Yakar, buraya yapılacak olan projeyi açıkladı. Uzun süreden bu yana süren çalışmaların ardından zoru başaran ve 70 dönüm dolgu alanı onayı alan Başkan Yakar, burada yapılacak olan projenin müjdesini verdi. 
ÇED raporu alındı proje açıklandı
70 dönüm dolgu alanı ve rekreasyon alanı ile ilgili onay alındı, çed raporu çıkarıldı. Son hazırlıklar yapılırken en kısa sürede çalışmalar başlayacak. CHP yönetimi döneminde projesi değiştirilerek sahili bitirilen duble sahil yolundan sonra nefessiz kalan Bulancak İlçesine bir nevi nefes alacak bir alana kavuşacak. Kafe, park alanları, koşu yolu, restoran, mesire alanları, spor kompleksi gibi çalışmaların  yapılacağı proje Bulancak ilçesi için muazzam bir proje olarak vatandaşın büyük beğenisini kazanacak. 
Yakar “Zoru başardık halkımız nefes alacak”
Konu hakkında konuşan Başkan Yakar, “Bu onayı almak çok zor bir olaydı. Ama şükürler olsun teşkilatımızın, milletvekillerimizin yardımı ile Karadeniz sahilinde 2. Dolgu alanını almayı başardık. AK Parti öncesinde ki yönetimin ilçemize en büyük ihaneti olan duble sahil yolunun şehrimizin önüne set çekilmesinin ardında Bulancak adeta nefessiz kaldı. Gerçek proje 12 dalga kıran T’li ve sahil yoluyla aynı seviyedeyken dönemin CHP yönetimi maalesef Bulancak ilçesinin tarihine kara bir damga olarak birkaç yer kurtarma adına ilçemize set çektirdiler ve yolu yükselttiler. İlçemiz artık nefes alamaz, deniz göremez hale geldi. Yol bazı yerlerde binaların ikinci katına eşit seviyeye geldi. Bizde bu dolgu alanını ilçemize kazandırarak bir nebze halkımızı denizle buluşturmayı hedefliyoruz. Biz laf değil icraat yapıyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir