Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 21284 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   07 Temmuz 2019 - 09:00

BATLAMA VE AKSU VADİLERİNE YATIRIM

Büyüt
Küçült
BATLAMA VE AKSU VADİLERİNE


Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu makamında Tarım ve Orman Bakanlığı Uzmanı İsmail Belen, Toprak Muhafaza ve Havza Islahı Dairesi Başkanı İbrahim Ergüven, Ordu Vali Yardımcısı Ahmet Arık, Giresun Orman Bölge Müdürü Halil Oflu, Şube Müdürü Erdal Düzgün ve Orman İşletme Müdürü Murat Bitişyılmaz’ı ağırladı.
Başkan Şenlikoğlu, Batlama Vadisi ve Aksu Vadisinde gerçekleştirilmesi düşünülen yatırımlar hakkında misafirlerinden bilgi aldı.
Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü yetkilileriyle Batlama ve Aksu Vadisinde “Entegre Havza” projesi ile dere ıslahı, sel ve erozyonun önlenmesi, taş ve moloz bariyerleri, çevre düzenlemesi ve bunlarla birlikte arıcılık, sera, mera, güneş enerjisi, su gibi tarımsal gelişim ve bölgenin sosyo-ekonomik durumunun iyileştirilmesi adına görüş alışverişinde bulunuldu.
Şehrimizin turizm ve tarım alanlarında gelişmişlik seviyesine taşımak istediklerine vurgu yapan Başkan Şenlikoğlu; ‘’Şehrimizin kültürel, sanatsal gelişiminin yanı sıra turizm ve tarımsal gelişim konularında gelişmesi adına arkadaşlarımızla birlikte birçok çalışma yürütüyoruz. Bugün burada Batlama ve Aksu Vadilerimizde gerçekleştirmeyi planladığımız yatırımlar üzerine bir araya geldik. Karadeniz Bölgesinde belirlenen illerin geneli için proje maliyeti 130 Milyon civarında. İlimizde ve bölgemizde kısıtlı kaynaklarının akılcı kullanımı adına oluşturulacak mekanizmanın şehrimize önemli katkılar sağlayacağını düşünüyoruz. Giresunumuza yatırım kazandırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ziyaretleri ve yatırımın oluşmasına verdikleri destek için gelen misafirlerimize teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir