Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11701 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   30 Mayıs 2020 - 12:54

Bir Alkış Da Güce Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubuna

Büyüt
Küçült
Bir Alkış Da Güce Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek

 

GİRESUN(Hayri BAHADIR) Bir Alkış Da Güce Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubuna.

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için oluşturulan "Vefa Sosyal Destek Grubu" gece gündüz çalışmalarına devam ediyor.

Koronavirüsle mücadelede örnek çalışmalar sergileyen Güce Kaymakamlığı Vefa Destek grubu 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olanların yanı sıraengellilerimiz, şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve tüm dar gelirli ailelerimizin tüm vatandaşlarımızın yardımına koştu.

11 Mart tarihinde hayatımıza giren Koronavirüs salgınına karşı canla başla çalışan kurumların başında Güce İlçe Kaymakamlığı geliyor. Koronaya karşı mücadele veren Güce Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu işin doğrusu kocaman bir alkışı hak ediyor.

Güce Kaymakamı Ahmet Raşit Orhan, ilçede salgın riskinin en alt düzeyde tutulması noktasında gereken tüm tedbirleri alarak büyük oranda yapılan çalışmaların amacına ulaştığını söyledi.

Bugüne kadar ilçe merkezi ve köyler olmak üzere Kaymakamlığımıza talepte bulunan tüm ailelere destek ulaştırıldığını belirten Orhan, “Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi için Kaymakamlığımız bünyesinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri, ilk günden itibaren önemli çalışmalara imza attı. Bu çalışmalarımız salgın süresince de devam edecek. Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamındaki sokağa çıkma yasağı süresince mahalle mahalle, köy köy hane ziyareti yapan ve vatandaşların talebini yerine getiren Vefa Sosyal Destek Grubunda görev yapan mesai arkadaşlarıma, belediye başkanlığımıza, sağlık ekiplerimize, kolluk personelimize, köy ve mahalle muhtarlarımıza ve diğer görevlilere teşekkür ediyorum” dedi.

Güceli vatandaşlar, Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Güce Kaymakamı Ahmet Raşit Orhan, Güce Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Serkan Orhan ve Kaymakamlık Vefa Sosyal Destek Grubunda görev alan personellerin günde kaç saat uyuduklarını, evlerine ne ölçüde gidebildiklerini, hiç durmadan çalan telefonlara cevap verebilmek için nasıl çaba gösterdiklerini hep birlikte gördük. İlçede yapılan hizmetler vesilesi ile başta Kaymakam Ahmet Raşit Orhan’a, Yazı İşleri Müdürü Serkan Orhan olmak üzere Vefa Sosyal Destek grubunda görev alan herkese teşekkür ediyoruz” dediler.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir