Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 14821 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   18 Ocak 2020 - 14:39

Bir Esnafın Feryadı

Büyüt
Küçült
Bir Esnafın

Bir Esnafın Feryadı

Giresun Günleri başta olmak üzere Türkiye’nin birçok yerinde fuara katılan Erol Turan (TURAN FINDIK) Giresun Fındığına hem katma değer katıyor hemde tanıtımına katkı sağlıyor.

Gazetemize bir açıklama yapan “Turan” elimizden geldiği kadar fındığımızı tanıtmaya çalışıyoruz.Ülkemizinher bölgesinde insanlarımız Giresun kalite fındığı ulaştırmanın mutluğunu yaşıyoruz.Bulancak merkez olmak üzere Piraziz Eğrice mevkiinde satış yerlerimizvar. Karadeniz bölgesine gelen yerli ve yabancı turist grupları mutlaka işyerimize uğrayıp fındık ve fındık ürünlerini alıyorlar” diye konuştu.

Buraya kadar hey güzel diyor; Erol Turan.“Geçtiğimizyıllarda iki adet totem yaptırmıştım biri Giresun-Ordu il sınırıolan Pirazizilçemize bir tane de Bulancak ilçemize.  Zamanın Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaztarafından Piraziz girişindeki totem kaldırıldı. Bulancak’taki totem de Karayolları tarafından kaldırıldı ve çöp oldu.Yaklaşık18-20 binlira heder oldu ve 2 adet totem çöp şuan yolun kenarında duruyor. Bir yerde para da önemli değil. Beni üzen durum bu süreçte hiçbir Giresunlu belediye veya siyasetçi bu konuya sahip çıkmadı.Yapacakbir şey yok biz işimize devam ediyoruz.Ancakbu şekilde ne Giresun’umuz kalkınır nedefındık bölge ekonomisine katma değer katar” dedi.

Zamanın Giresun Federasyonu Başkanı ve şimdinin TBMM İdare Amiri İstanbul Milletvekili Hasan Turan tarafından yaptırılan “Giresun Gabuğunu Gırdı”yazan fındık şeklindeki totem yine işgüzar ve algı yapıcı birileri tarafından Giresun’un prestijini zedeliyor, ne öyle “gabuk” falan diye kaldırılmıştı.O zaman Giresun Valisi Hasan Karahan’dı.Yinekimsenin tabiri caizse gıkı çıkmamıştı.Herzaman olduğu gibi bu totemin de akıbeti meçhul kaldı.

Haber: Aydın Kömürcü



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir