Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 24318 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   26 Nisan 2019 - 19:21

BULANCAK BELEDİYESİ’NDE GÖREV DEĞİŞİMLERİ

Büyüt
Küçült
BULANCAK BELEDİYESİ’NDE GÖREV

 

Yerel seçimlerin ardından ikinci kez seçilen Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, yeni dönemde idari görev değişimlerine gitti.

Belediye Başkanı Recep Yakar imzasıyla bazı birim müdürleri atamaları ve idari görevlendirmeler ilgililerine tebliğ edilirken, yeni atamalar ve görevlendirmelerle ilgili bir açıklama yapan Başkan Yakar, “Yeni dönemde, vatandaşlarımızın beklentileri üzerine böyle bir değişime gittik. Daha verimli hizmetin üretilmesine katkısı olacağını düşündüğümüz yeni görev değişimleri ilerleyen süreçte de devam edecektir. Yeni görevlendirmeler arkadaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Yapılan yeni atamalar ve görevlendirmelere göre;

Zabıta Müdürü ATAY KORKMAZ, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne atanırken, Zabıta Müdürlüğüne EMİN YILMAZ atandı.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler sorumlu Müdürlüğü görevini yürüten HAKAN ALPARSLAN,  Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde Sorumlu Müdür olarak görevlendirilirken, Temizlik İşleri Müdürü ERTUĞRUL YILDIZ, Muhtarlık İşleri Müdürlüğüne atandı.

Bulaski Müdür Vekilliğine, Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden AYDIN KORKMAZ görevlendirme ile getirilirken, Bulaski Müdür Vekili İDRİS ÇİÇEK ise İmar ve Şehirçilik Müdürlüğü’nde görevlendirildi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir