Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 17062 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   13 Kasım 2019 - 17:14

Bulancak Geleceğe Nefes Oldu!

Büyüt
Küçült
Bulancak Geleceğe Nefes

 

 

Tarım ve Orman Bakanlığı ve Orman Genel Müdürlüğü’nün düzenlediği “Geleceğe nefes” fidan dikim etkinliği Giresun Töreni Bulancak’ta, Bulancak Belediyesi dolgu sahasında (Yeni Galericiler Sitesi arkası) gerçekleştirildi.

Yaklaşık 10 dönüm alanda 8 bin fidanın toprakla buluştuğu etkinliğe; Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, İl ve İlçe protokolleri, siyasiler, STK’lar, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

11.11.2019 günü saat 11.11’de başlayan etkinlik kapsamında Türkiye genelinde 11 milyon, Giresun’da 116 bin fidan toprakla buluşurken, Bulancak’taki etkinlik alanında da 8 bin fidan kısa sürede toprakla buluştu.

 

Biz istismar eden değil geleceğe nefes olanlarız

 

Törende konuşan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “Sayın Cumhurbaşkanımızın istekleri doğrultusunda başlatılan kampanyayla Türkiye olarak bugün 11 milyon fidanı toprakla buluşturarak rekor kırıyoruz. Bu rekor Guınness tarafından da tescil edilecek. Tarım ve Orman Bakanlığımız ve Orman Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen projeye Bulancak’ta, Bulancak Belediyesi olarak büyük destek verdik ve tüm imkanlarımızı seferber ettik. Biz istismar eden değil fidan dikenleriz. Geleceğe nefes olanlarız. Sizlerde burada bulunmakla geleceğe nefes oldunuz” diye konuştu.

 

Bulancak yeni bir gelişim alanına kavuştu

 

Başkan Yakar konuşmasının devamında; “Bugün Bulancak yeni ve çok güzel bir park alanına kavuşmuş oldu. Her şeyin en güzeline sahip olmak için çalışıyoruz ve bu etkinliğe Giresun’da ev sahipliği yapmanın da mutluluğunu yaşıyoruz. Bu alan aynı zamanda Galericiler Sitesi, Açık Oto Pazarı olarak da değerlendirilen Bulancak’ın yeni gelişim alanıdır. Yine hemen yanı başımızda 2. OSB Bölgesi ve Giresun’da tek olan Bulancak Belediyesi Biyolojik Atıksu arıtma tesisleri bulunmakta. Yani bu alan Bulancak’ın yeni cazibe merkezi oldu. Galericiler sitesini taşıyacağımız bu alan sayesinde Bulancak’ta kaldırımlar da halkımıza kalacaktır. Bu anlamlı törene katılan ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum. İlçemize ve halkımıza hayırlı olsun”dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir