Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6990 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   28 Ocak 2017 - 11:48

Vali Karahan, EMITT Fuarını Ziyaret Etti

Büyüt
Küçült
Vali Karahan, EMITT Fuarını Ziyaret

Sayın Valimiz Hasan Karahan, EMITT Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm fuarının İstanbul TUYAP Fuar Merkezinde yer alan Giresun Standını ziyaret etti.

EMITT Turizm Fuarı’nın ikinci gününde Giresun Standını ziyaret eden Vali Karahan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Gürgenci’den fuarda ve standa yer alan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Standı gelen ziyaretçilerle de bir araya gelen Vali Karahan, Giresun’da turizm yatırmaları ve yapılan çalışmalar hakkında sohbet etti.

Fuarın birinci gününde de Giresun Standını; İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresun Ticaret Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ile Yönetim Kurulu üyeleri ve ilimizde hizmet veren sektör temsilcileri gibi isimlerinde arasında bulunduğu çok sayıda kişi ziyaret etti.

Dünyanın en büyük ilk beş turizm fuarı arasında yer alan, bölge turizm sektörünün büyümesine katkı sağlayan 26-29 Ocak 2017 tarihleri arasında açık bulunacak olan EMITT Turizm Fuarı’nda, Giresun Valiliğimizin himayelerinde DOKA işbirliğiyle İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Giresun Standı da yerini aldı.

Giresun tanıtım standı, sektör temsilciliklerinin yoğun ilgisine maruz kalırken, Giresun’unumuzun turizm sektöründeki gelişmelerini, yeniliklerini, yatırımlarını değerlendirmek, kültürel ve doğal güzellikleri paylaşmak, şehrimizin turizm çalışmaları hakkında görüş ve önerilerini almak için açılan stand TUYAP Fuar Merkezinde Türkiye’nin Tatil Noktaları-Destinasyonlar Salon: 12 Stand: C1210 'da 28-29 Ocak tarihleri arasında ziyaretçilere açık bulundurulacak.

Türkiye’nin lider sektörlerinde lider fuarlar düzenleyen ITE Turkey bünyesinde yer alan EUF – E Uluslararası Fuarcılık tarafından organize edilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı – EMITT; 26 – 29 Ocak 2017 tarihleri arasında, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde, 70.000 m²’lik 12 salonda gerçekleşecek.

21’inci kez turizm sektörünün buluşma adresi olmaya hazırlanan EMITT, 80 ülkeden 5.000 firma ve markayı bir araya getirecek. T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türk Hava Yolları’nın kurumsal sponsorluğunda, KOSGEB’in desteğiyle ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ve Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği’nin (TYD) iş ortaklığında düzenlenecek fuarı 60.000 kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Uluslararası alanda, yeni satın alma, iş geliştirme, yeni iş ve işbirliği fırsatları sunacak olan EMITT’te katılımcılar, fuar kapsamında yapacakları anlaşmalarla, iş hacimlerini arttırma olanağı bulacaklar.

Fuarda; ülke pavilyonları, Türkiye’nin tatil destinasyonları, yaz turizmi kış turizmi ve outdoor turizmi destinasyonları, oteller ve turizm merkezleri, tur operatörleri, acenteler katılımcı olarak yer alacak.

EMITT ziyaretçileri ise fuarda seçtikleri tatil destinasyonlarını inceleyebilecek ve bütçelerine uygun olan tatil seçeneklerine karar verebilecek. 28 - 29 Ocak tarihlerinde ziyaretçilere açık olan EMITT’te seyahat severlerin bütçelerine uygun tatil rotaları cazip fiyatlar ve “Erken rezervasyon” kampanyaları ile sunulacak.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir