Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6697 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   13 Aralık 2016 - 02:19

Karaibrahimoğlu Hain Terör Saldırısını Kınadı

Büyüt
Küçült
Karaibrahimoğlu Hain Terör Saldırısını

Giresun Kent Konseyi Başkanı Uğur Karaibrahimoğıu 10 Aralık Cumartesi akşamı İstanbul'daki Vodafone Arena Stadyumu yakınlarında güvenlik güçlerine yönelik gerçekleştirilen hain terör saldırısını nefretle kınadığını  bildirdi.

 Başkan Karaibrahimoğlu açıklamasında "Teröristleri ve terör örgütlerini yönetenleri, o kandan beslenenleri, millet olarak biliyoruz. Mübarek mevlid kandili arefesi ve gününde bu acıyı masumlara ve Milletimize yaşattılar. Bütün yürekler lanetliyor, lanetleniyorlar. Kahrolacaklar, belalarını bulacaklar inşallah. Daha gönülden birbirimize sarılmalı, Birlik ve kardeşlik nimeti ile huzurlu gelecekleri kurmalıyız. dedi.

Karaibrahimoğlu şöyle devam etti:

‘Ülkemizin huzur ve bütünlüğünü bozmaya yönelik gerçekleştirilen bu olaylar Türk milletinin birliğini ve dirliğini asla sarsamaz. Türkiye Cumhuriyeti, tarihini kahramanlık destanlarıyla yazmış, bağımsızlığını kahramanca mücadele vererek ve bu uğurda gözünü bile kırpmadan canını feda eden şehitleriyle kazanmıştır. Ülkemizin birlik ve beraberliğine yönelik nifak tohumları ekenlerin içerideki piyonları ile birlikte yaptıkları bu saldırılar amacına ulaşmayacaktır. Birlik ve beraberlik içinde olan milletimiz bu süreçte de terörle sonuna kadar mücadele edecektir. Kanla beslenen terör örgütlerinin ve onların destekçilerinin arzu ettiği tabloya Türk milleti asla izin vermeyecektir. Ülkemizi derinden etkileyen ve yasa boğan terör olaylarının biran önce gerekli önlemler alınarak sona erdirilmesi ve tamamen bitirilmesi en büyük temennimizdir Şehit yakını masum ailelerimize ve milletimize sabır ve metanet diliyorum. Vatan ve millet sağ olsun."



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir