Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 19501 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   01 Nisan 2019 - 14:55

BULANCAK İKİNCİ KEZ YAKAR DEDİ!

Büyüt
Küçült
BULANCAK İKİNCİ KEZ YAKAR

 

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, 11 bin 762 oyla ikinci kez başkan seçildi.

31 Mart yerel seçimleri sona ererken, Türkiye genelinde birbirine çok yakın oranlarla sonuçlanan seçimler, Bulancak’ta da neredeyse kıl payı denecek bir sonuçla neticelendi. Resmi olmayan sonuçlara göre; mevcut Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Recep Yakar, 11 bin 762 oyla (%46.92) ikinci kez Bulancak Belediye Başkanı seçildi. CHP’nin adayı Necmi Sıbıç ise az bir farkla 11 bin 473 oy alarak (%45.77) ikinci oldu.

İTİRAZLAR DEĞERLENDİRİLDİ!

Oy verme işleminin saat 16.00’da sona ermesinden sonra sayılmaya başlayan oyların birbirine çok yakın olması Bulancak’ta zaman zaman gerginliğe sebep oldu. İlerleyen saatlerde CHP’lilerin yaptığı itirazlarında değerlendirilmesinden sonra resmi olmayan açıklamalara göre, AK Parti adayı Recep Yakar, Bulancak Belediye Başkanlığını kazanan isim olarak meydanda yapılan kutlamalara katılarak, seçmenlerine teşekkür etti.

BAŞKAN YAKAR; “BİZ HEP BİRLİKTE BULANCAK'IZ...”

Bulancak Cumhuriyet Meydanında yapılan kutlamalara katılan Belediye Başkanı Recep Yakar; “Siz değerli hemşerilerimizin teveccühü ile Bulancak'ta ikinci dönem Belediye Başkanlığına seçildik. Ancak tamamına yakını AK Partili olup da muhtar seçimleri için köylere oyunu aldıran yaklaşık 3 bin hemşerimiz bizlere biraz sıkıntı yaşattı. Bir kez daha sandığa giderek demokratik hakkını kullanan tüm Bulancaklı hemşerilerime teşekkür ediyor, sonuçların ilçemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Çıktığımız bu yolda Rabbim bizleri utandırmasın...

KOVANLIK VE AYDINDERE DE AK PARTİ DEDİ

Bulancak'a bağlı Kovanlık ve Aydındere Beldelerinde de AK Parti adayları kazandı. Kovanlık Belediye Başkanı Mehmet Küçük'ün Milletvekili aday adaylığı için istifa etmesiyle meclis tarafından seçilen Harun Kalıntaş yeniden, Aydındere belediye Başkanı Nuri Demir'de ikinci kez Belediye Başkanı seçildiler.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir