Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 20981 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   01 Kasım 2019 - 14:45

Bulancak'ta hedef 55 bin nüfus!

Büyüt
Küçült
Bulancakta hedef 55 bin

Zaman zaman belediye personeliyle bir araya gelen Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, dün akşam Doğa Piknikte düzenlenen istişare toplantısında belediye çalışanlarına hitap etti.

Belediye bütçelerinin paylarının belirlenmesinde, Adrese dayalı nüfus kayıt sistemine göre tespit edilen nüfusun baz alındığına dikkat çeken Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “Bulancak’ın gerçek nüfusu 50 binin üzerinde olmasına rağmen, çeşitli sebeplerle büyük nüfus kayıpları yaşadık. Geçen yıl 44 bin olarak açıklanan nüfusumuz nedeniyle belediye bütçesinden kaybımız yaklaşık 2.5 milyon TL’dir. Bu büyük bir eksik ve kaybımızdır. Bu kaybımızı telafi etmek için başta belediye çalışanları olarak bir gayret içine girecek ve ailemizde, köyümüzde, çevremizde yaşayan eş, dost, akrabalarımızı çoğunlukla yaşadıkları ve hizmetlerinden faydalandıkları Bulancak’a taşımalarını sağlayacağız. Kazanılan her kişi Bulancak’a hizmet ve katkı olarak geri dönecektir. Hedefimiz en az 55 bin nüfustur ve gerçek olanda budur. Tüm personellerimizi bu konuda duayarlılığa davet ediyorum” diye konuştu.

 

BİZ, BÜYÜK BİR AİLEYİZ

 

Başkan Yakar, “Öncelikle Bulancak bizim evimiz, yuvamız. Güzel bir Bulancak’ta yaşamak hepimizin dileği ve isteğidir. İşte bizler bu anlayışla hizmet etmeliyiz. Bulancak'ın her bir metrekaresinde emeğimiz, izimiz var. Kısıtlı imkanlar ve bütçeyle, büyük özveri ve gayretle çalışıyor ve güzel hizmetler ortaya çıkarıyoruz. İşte şartları zorlamak ve daha da iyileştirmek için bizim olanı almak için kayıp olan nüfusumuzu geri almak zorundayız. Her bir personelimden bu inançla yaklaşmalarını ve gayretlerini ortaya koymalarını bekliyorum. Biz büyük ve güçlü bir aileyiz. Bunu da başaracağımıza inancım ve sizlere güvenim tamdır. Davetimize katılan tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum”dedi.

EMEKLİ OLAN PERSENOLE PLAKET

Toplantıda, belediyede 26 yıl hizmet vererek emekli olan personeller; Sezer Güngör ve Şükrü Aydeniz’e plaket takdim eden Belediye Başkanı Yakar, hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir