Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12225 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   23 Kasım 2019 - 13:00

ÇEVRE VE SAĞLIK BAKANI OLACAK ADAM

Büyüt
Küçült
ÇEVRE VE SAĞLIK BAKANI OLACAK

 

Çevre ve bakanı olacak adam dedik kim için dedik adam dedik engin hoş görüsüne sığınarak aslında Adam gibi adam Beykoz belediye başkanı Murat Aydın.

Hep şunu demişimdir uzanan kol bizden olsun. Kimseyle siyasi tartışmaya girmem hasbelkader gördüklerimizi kaleme alırız sonuçta profesyonel gazeteci değiliz. Ancak gurbet özellikle de İstanbul başta olmak üzere Burs,a Kocaeli, Ankara veya ülkemizin başka bir ilinde ya da Yurt dışında milletvekili belediye başkanı başkan yardımcı meclis üyesi ve Bürokrat. Her neyse Yönetim kadrolarında Giresunlu hemşerimizi görünce gururlanırız.

Esas konumuza gelecek olursak. Görev nedeniyle bir haftadır Beykoz tarafındayım. Arkadaşımla beraber Camiye gittik vakit geçmeden öğle namazını eda edelim diye. Tabi ki önce şadırvana gittik ne görelim Lavabo ihtiyaç giderme ücretsiz ve temizliği de belediyemiz tarafından yapılır yazıyor ve Abdest hanede Kâğıt havlu terlik Ayakkabı çekeceği ve Cami girişinde Temiz çorap kutusu ve poşet matik var yani başka yerdeki gibi vatandaş kullanılmış kirli poşet kullanmıyor. Tabi ki ben şaşırmadım ancak arkadaş bilmediği için böyle şey mi olurmuş diye hem mutluğunu hem de şaşkınlığını belirtti. Bende kendine anlattım değerli kardeşim buranın şehri emini yani belediye başkanı biraz gurur abidesiyle Giresunlu hemşerimiz Murat Aydın dedim yani senin adaş dedim Zeytinburnu belediye başkanı olduğu zamanda böyle çalışmaları var diye söyledim. Çünkü arkadaşımın da ismi Murat olduğu için oda döndü bana Helal olsun dedi valla ne söyleyeyim şaşırmadım desem yalan olur inşallah sayıları artar diye konuştu.

Uzun lafın kısası Belediye başkanı veya idareci hangi memleketli olursa olsun yaptığı iş ve liyakatine bakmak gerek Tabi ki Giresunlu olsun derken. Beykoz belediye başkanı hemşerimiz Murat Aydın beyi tebrik eder kendine ve çalışma arkadaşlarına başarılar dileriz.

Şunu da yazmasak olmaz.  Aslında lavabolar bir milletin medeniyetidir temiz olması gerek ve ücrette alınmaması gerek. Oraları rant olarak görülmemesi gerekirken maden ücret alıyorsun hiç olmasa temiz olsun. Hele hele camiye gideceksin temizlik imandan gelir diye bir söz vardır bunu unutmamak gerekir diye düşünüyorum.

Haber: Aydın KÖMÜRCÜ



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir