Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 15304 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   22 Nisan 2020 - 15:52

Covid-19 Virüsü ile Mücadele Günleri

Büyüt
Küçült
Covid-19 Virüsü ile Mücadele

Çin'in Wuhan kentinde başlayıp dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs (COVİD-19) salgınının ülkemizde de etkisini gösterderdiği bu zor günlerde devletimiz ve milletimizin işbirliği ile salgının yayılımını engellemek için her türlü çaba gösterilmektedir. Eminim ki ülkemiz bu zorlu sürecin üstesinden gelmeyi başaracaktır. Türkiye, Corona Virüs ile mücadele çerçevesinde çok başarılı bir çalışma yürütmektedir. İlimizde de Giresun Valiliği, Giresun İl Sağlık Müdürlüğü ve Giresun Belediyesi iş birliği içerisinde mükemmel bir mücadele örneği sergilemektedir. Bizlerin sağlığı için hayatlarını riske eden başta Sağlık Bakanımız olmak üzere tüm sağlık personeline, Vefa Destek gönüllülerine, Sivil Toplum Kuruluşlarına, Din görevlilerine, Muhtarlarımıza, Jandarma ve Polislerimize şükranlarımı iletiyorum. Onların göstermiş olduğu bu özverili mücadeleye destek olmak adına vatandaşlarımızdan zorunlu olmadıkça evden çıkmamalarını ve devletimizin bizler için koymuş olduğu kurallara uymaya özen göstermelerini rica ediyorum.

Ayrıca Sayın Cumhurbaşkanımızın belirttiği ekonomi destek düzenlemeleri doğrultusunda, yapılan çalışmaların, uygulanabilirliğinin sağlandığı noktada etkili olacağını düşünüyorum. Sayın Maliye Bakanımızın açıklamalarına rağmen, hala bankaların ne yazık ki küçük esnafa yardımcı olmadığını görmekteyiz. Bu sebeple küçük esnaflarımızın çoğu iş yerlerini kapatmak zorunda kaldı. İnsanların evlerine kapandığı bu dönemde, ayakta durabilmek ve kimsenin mağduriyet yaşamaması adına ülke genelinde esnaflarımız internet üzerinden alışveriş ağına katılarak ticaret yapmaya başlamıştır. Bu bağlamda yerel esnafımızda Giresun halkının evde kalarak ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına "Siz isteyin biz getirelim" adlı kampanyasını başlatmışlardır. Covid-19 Virüsü salgını sebebiyle bu kampanyaya katılarak hem yerel esnafımıza sahip çıkmış hem de Cumhurbaşkanımızın “Evde Kal” çağrısına uyarak ihtiyaçlarımızı sağlıklı ve güvenli bir şekilde karşılamış olacağız.

Bu bağlamda; Giresun Kent Konseyi olarak toplumumuzun refahı ve bu dönemin en az hasarla atlatabilmemiz için üzerimize düşeni yapmaya daima hazırız.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir