Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 18781 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   13 Aralık 2016 - 13:55

Giresun’a Yeni Bir Sosyal Donatı Merkezi

Büyüt
Küçült
Giresun’a Yeni Bir Sosyal Donatı

İl Özel İdaresi tarafından yapımı devam eden Gemilerçekeği Gençlik Merkezi bitiriliyor. Bitirildiğinde Giresun da yeni bir sosyal donatı merkezi daha kazandırılmış olacak. Karadeniz Sahil Yolu kenarında bulunan dolgu alanında yapımı İl Özel İdaresi tarafından yürütülen Gençlik Merkezinde çalışmaların bu hızla devam ederse en kısa sürede hizmete girerek Giresun’a çok önemli bir hizmet daha kavuşturulmuş olacak.

Haziran 2015 tarihinde yer teslimi ile yapımına başlanan merkezde, Zemin çalışmaları,  futbol sahası, tribünler ve soyunma odalarının yapımı tamamlandı. 18 Bin 500m2 alan üzerine inşa edilecek Gençlik Merkezinde 600 kişilik tribün, futbol sahası, basketbol sahası, tenis kortu, soyunma odaları, 8 adet kameriye, yürüyüş parkuru, çocuk oyun parkı, spor aletleri ve spor alanı yer alacak.
Amatör spor kulüplerinin ve halkın kullanımına sunulacak olan merkezin, tamamlandığında gençlerin sportif aktivitelerini yapabileceği, boş zamanlarını değerlendirebileceği, çok kapsamlı bir merkeze kavuşacak. Gerek Giresunlular ve gerekse  yöre sakinleri mahallelerine böyle çok amaçlı tesisin gelmesinden son derece memnun olduklarını belertirken, bu hizmetin gelmesinde emeği olan herkese İl Genel Meclis Başkanlığına İl Özel İdaresine çok teşekkür ediyoruz dediler.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir