Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10166 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   15 Mart 2017 - 13:42

Herşeyin Başı Sağlık

Büyüt
Küçült
Herşeyin Başı

Bayrampaşa Giresunlular Derneği Herşeyin Başı Sağlık Dedi.

 

Bayrampaşa Giresunlular Derneğinin Bayrampaşa Marnas hotelde düzenlediği "sağlık sistemimizin dünü bugünü ve yarınına özel bir bakış " konulu seminerde STK'lar ile sağlıkçılar bir araya geldi..

 

Bayrampaşa Marnas otelin Genel müdürlüğünü yapan Giresun Görele’li hemşerimiz Cengiz Fison’un ev sahipliğinde yapılan kahvaltılı sağlık semineri, verimli olduğu kadar etkin geçti.

 Dr. Reşat Bahat tarafından sağlık sistemi ile bilgilendirme yapılması Türkiye’nin sağlık konusunda marka olmasını da gözler önüne serdi.

Gazeteci Remzi Mamaşoğlu tarafından sunumu yapılan toplantıya İstanbul Milletvekili Hasan Turan,Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner, Özel Hastaneler Birliği Başkanı Dr.ReşatBahat, Giresun Federasyonu Başkanı Mehmet Kuğu,Giresun Medya platformu Başkanı Sadi Toygar ve yönetim kurulu,Giresun Vakfı Başkanı Ahmet Dokumacı ile STK temsilcileri katıldı..
Bayrampaşa Giresunlular Dernek Başkanı Tülay Tahmaz,Dernek faaliyetlerinden bahsederek, Özel Hastaneler Birliği Başkanı Dr. Reşat Bahat 'ın sunduğu ve bilgiler aktaracağı "sağlık sistemi ile ilgili seminere hoş geldiniz" dedi.
Dr. Reşat Bahat;"Özel hastanelerin sistem içindeki etkinliğinin artması özel hastanelerin yatırımlarını kaliteli bir şekilde artırması Türkiye'de sağlık markasını Dünyada ön plana çıkarmıştır. 
Sağlık sektörünün gelişmesinde önemli bir rol oynayan Özel hastaneler ile birlikte Türk hekimleri Dünyada sağlık konusunda çok iyi yerlere gelmiştir. Dr. Reşat Bahat; "vatandaşlarımız yılda ortalama 8.5 defa hastaneye gidiyor, Sağlık konusu yapılan yatırımlarla sistemdeki bazı eksiklikleri rağmen ülkemizde halkımıza çok iyi hizmetler vermeye başlamıştır”, dedi .
Sağlık sisteminde fiyat politikasını da değerlendiren Dr. Reşat Bahat;"Özel hastanelerin şu an ortalama % 2 ile % 8 arasında zarar ettiğini, Sağlık sistemine daha çok bütçe ayrılması gerekir “dedi .

*SAĞLIKTA YÜKSELEN MARKA TÜRKİYE...

Özel hastaneler ve sağlık kuruluşları Derneği Başkanı Dr.ReşatBahat, Türkiye'de 600 özel Hastane ve 2.000 'e yakın sağlık kuruluşu olduğunu belirterek, sektörün çatı kuruluşu (OHSAD) Derneğinin üyesi olarak markalı Özel hastaneler dahil 1.300 tane sağlık kuruluşlarının Derneğe üye olduklarını ve Türkiye'nin Dünya'da sağlık konusunda yükselen marka olduğunu söyledi.


Protokol konuşmaları ile birlikte kahvaltılı toplantı sona erdi



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir