Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 15608 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   09 Mayıs 2019 - 20:07

Diyanet'e Sesleniyorum! Aile Yapımız Elden Gidiyor..

Büyüt
Küçült
Diyanete Sesleniyorum! Aile Yapımız Elden
Diyanet'in şahsı manevisinde tün il ve ilçe müftülerine sesleniyorum diyen “Türkiye Aile Meclisi” Diyarbakır Temsilcisi Eyüphan Kaya, "Aile yapımız elden gidiyor, muhafaza eyle Allah’ım!" dedi.


*Diyanetin şahsı manevisinde tün il ve ilçe müftülerine sesleniyorum.
Saygıdeğer Müftüm ve Müftülük müessesi şahsı manevisini oluşturan din görevlileri kardeşlerim. Toplum olarak aile yapımız ciddi bir baskı altındadır. Bu maksatla bu Cuma bir nebze de olsa Aile yapımızın korunması için sizden dua talep ediyorum.
“Türkiye Aile Meclisi” Diyarbakır Temsilcisi olarak hulus-ı kalp ile hazırladığım şu duayı sizinle paylaşmak istiyorum.
Allah’ım!
Aile yapımız elden gidiyor, muhafaza eyle Allah’ım!
Aile kutsal değerlerimizden biridir. Anne-Bana, Dede-Nene, Kardeş-Bacı, Evlat kavramı bizde  önemli değerlerdir, bu değerlerimizi korumamızda bize yardımcı ol Allah’ım!
Ailelerimize sofra birliği, seyahat birliği, secde birliği nasip et, aile efradımız arasında muhabbet peyda eyle Allah’ım!
Özgürlük diyerek bizi oyuna getiriyorlar,
Herkes kendiden sorumludur zihniyetiyle; baba evlat ve eşler arasındaki saygı sevgiyi, aile büyüğü kavramını yok ettiler, biz bunun düzelmesi için çalışma ve çaba gösterenlerdeniz yardımcı ol Allah’ım!
Eşitlik diyerek bize hile yapıyorlar,
Herkes eşittir, gibi kulağa hoş gelen bir ifade ile ailelerimizi reissiz bıraktılar, eşler arasında nifak soktular, halbuki eşitlik hak hukuk meselelerinde  olmalı, bir ailede son sözü muhakkak biri demelidir, erkek yada kadın o da pek önemli değil, ama aile reissiz olmaz. Ailelerimiz bu tür gereksiz münakaşalardan koru Allah’ım!
Unutmayalım önemli olan adalettir, yerine göre kadın yerine göre erkek birincidir, bizler bunu fark eden kullarız, bu adalettin tecelli etmesi için çalışma ve çaba içindeyiz, bize yardım et Allah’ım!
Dizilerle ailelerimizi oyalıyorlar,
Bu ahlaksız, edepsiz, kadın erkek arasında bir birini aldatmaya dayalı diziler televizyonlarımızda yayınlanıyor, ailece bakmaktan utanıyoruz, ama kadınlarımızın bakmasına da engel olamıyoruz, bu dizileri bilinçli olarak yayın programına alanları kahr u perişan eyle! ailemizi bu dizilerin şerrinden koru Allah’ım!
Mor çatılarla ailemizi bozmaya katalizör oluyorlar,
Sözüm ona kadın hakkını kollamak için çalışan bir dernek olan Mor Çatı, her fırsatta kadını erkekten ayırmak ve toplumun ortak malı haline gelmesi için boşanmaya teşvik edip, ailelerin çatısını çöken bu oluşumun çatısını çalışanlarının başlarına yık Allah’ım!
Feministler o yumuşak ifadeleriyle kadınlarımızı oyuna getiriyorlar,
Kadın hakları konusunda kendini hassas ve görevli olarak tanıtan, ancak İslami hassasiyetten yoksun, batı değerlerine endeksli kanunlarla kadının arkasında duran ve kadın erkek arasına nifak sokan bu feministlerin şerrinden ailemizi muhafaza et Allah’ım!
AB Yasaları İslam toplumuna uymuyor,
2011 yılında kabul edilen, TBMM tarafından hiçbir şerh dahi bırakılmadan yasalaştırılan ve 2012 yılından beri yürürlükte olan, ayrıca yedi açıdan küfür kokup İslami değerlere zıt düşen  şimdiye kadar 150 bin çiftin boşanmasına sebep olan, 6284 numaralı İstanbul sözleşmesinin bir an evvel Meclisimiz tarafından iptal edilmesini ve yerine İlahi Öğretiye dayalı adil bir yasanın çıkmasını bize de görmeyi nasip eyle Allah’ım!
Kadınlarımızı iş aş ile aldatıyorlar,
Kadını çalışma alanına sevk ederek, sanki erkeğin kadınına bakması bir kusurmuş gibi, kadını sokağa çekerek evi annesiz bırakan şeytani zihniyetten bu toplumu muhafaza eyle Allah’ım!
Erkek evin maişetini temin etmekle yükümlüdür, gözü eşinin parasında olan şahsiyeti düşün kimselerden eyleme Allah’ım!
Annelik gibi bir değeri küçümsüyorlar,
Annelik gibi kutsal bir vasfı, Ev hanımlığı gibi Sultanca bir hayatı kadına layık görmeyerek kadını iş aş maksadıyla sokağa teşvik edip, evi annesiz bırakanların şerrinden bu toplumu koru Allah’ım!
Eşimiz namusumuzdur, Onu sahiplenmek, beslemek vazifemizdir, çocuklarımız Allah’ın emanetidir, Anne babalarımız baş tacımızıdır onlara seve seve bakmaya söz veriyoruz, dolayısıyla ailemizi bir çok açıdan maruz kaldığı bu sinsi saldırılardan sen koru Allah’ım!
Ey ehli iman!
Küfür bu kadar değişik yolları deneyerek aile yapımızı bozup, Anadolu insanını kendine benzetip yok etmek istiyor. Buna karşı uyanık olmak hepimizin görevi, “ben adamım” diyen herkesi bu konuda hassas olmaya davet ediyorum, duyarlı insanların bu mücadelede “ben de varım” demesi için onları cesaretlendir Allah’ım!
Bu maksatla “2020 yılını Aile Yılı” ilan ederek; elbirliği, iş birliği içinde çalışalım diyor, hepinizden kalbi, kavli fiili dua bekliyorum.
Allah ailelerimizi korusun amin demeniz dileğiyle.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir